grozno srbeča koža (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

saba -> grozno srbeča koža (23.2.2005 12:46:45)

pupe jaz sem komaj v 13t in me tako srbi koža po celem telesu, da bom znorela. Mažem se z mandljevim oljem, ne pomaga pa nič, rezultat je edino ta da sem mastna ko hudič.

v lekarni mi je dala milo in kremo za telo Eucerin.
kaj ste ve uporabljale?

srbi me pa po celem telesu, roke, noge..brez izpuščajev

pupe to je grozno, se praskam kot da mam bolhe:(

SU -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:04:09)

Joj, se prijavljam s popolnoma enakimi težavami! Mene moj dragi že tko zeza, če imam bolhe.:)- Jaz se mažem z oljem za telo, od Niveje ("Hautoil" al kaj piše gor...) pa mi pomaga.:bravo: Samo se namažem skoraj vsako jutro in vsak večer. Če pa je velika panika pa še vmes, ko me zagrabi srbečica. Itak me pa srbi vsak dan-še ni bilo, da me kakšen dan ne bi! :zmeden2: Me pa srbi ponavadi koža trebuha in po rokah (podlakti).
Ne, da bi te strašila-te je pa kmalu pričelo srbeti...Verjetno odvisno koliko ti trebušček zraste in kolk se koža razteguje... :zmeden2:
Mene je to zagrabilo, hvala bogu, šele nekje en mesec nazaj. Upam, da te mine! LP in lepo nosečnost! Saša (33,3/7)

rozi81 -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:11:36)

Jaz sem imela tudi take probleme! To je grozno. Noge so me tako srbele da bi se najraj z najbolj grobim šmergl papirjem popraskala. Pol sem pa v službi za darilo dobila karitejevo maslo in od kar se mažem s tem maslom (je tudi ful dobr za proti strijam) je minilo hvala bogu.

LP S:nosecka: in :duda:22t

Anonimen -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:12:50)

Saba, mogoče je pa to zaradi centralne :zmeden:
Probaj dat na radiator posodico z vodo, da bo malo vlage v zraku.

Ali pa zamenjaj mehčalec :zmeden:

Ne vem, se mi zdi še fejst prezgodaj, da bi te tako srbelo zaradi nosečnosti.
Pa veliko vode pij!!!

Lep dan,
Tinka

Anonimen -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:20:31)

Ja, 100% karitejevo maslo je noro fino fajn za trebušček mazat 9nebesa
Ga tudi jaz toplo priporočam :rozica:

saba -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:22:01)

tinka74 pa saj zato, se tudi meni zdi čudno.

je pa res, da sm suhe narave in nikoli nisem se redila in hujšala, tako da viška kože nimam.

mehčalca sploh ne uporabljam.

ampak punce upam da bo s tem eucerinom boljše, čene bom pa poklicala G.

trebuh je že kar opazen, zredila pasem se za 3kg:pujs::pujs:

uffa punce..na poti domov bom pa iskala grobe fasade na hišah, pa se na njih malo popraskala.

prodajalka v lekarni se mi je kar smejala...:hudicek::hudicek:

Anonimen -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:28:42)

Joj, saba...a veš, kaj si nardila?!?! Od kar sem prebrala tole tvojo srbečo temo, me čisto vse srbi :zmeden:

rozi81 -> grozno srbeča koža (23.2.2005 13:30:32)

Nč tinka74 hitr karitejevo maslo gor :):):).

:)-:)-:)-

Mal heca!

Lp S

saba -> grozno srbeča koža (23.2.2005 14:04:59)

lelaval pa ne rečt da te še srbi!!!

jaz komaj pridem iz dneva v dan

a vas zdaj kaj srbi drage nosečke. No mene lih kar levo koleno:)-:)-:)-:)-:)-

od tega srbenja sm tako tečna da grem sama sebi na živce, še pes se me izogiba.

vglavnem punce pri nas doma je prepoved striženja nohtov.......pridejo zelo prav :)-:)-:)-:)-:)-

Meceno -> grozno srbeča koža (23.2.2005 14:20:18)

Mene je srbečica napadla( najbolj od kolena navzdolj ), v bolnici ko sem bila tri dni in v treh dneh sem že dobila preleženine (na komolcih )od rjuh , se pa bojim kak bo to ko bom rodila in bom dojila , bom mogoče kar ščitnike za rolarje vzela . :)-:)-:)-
Jaz imam pač taki tip kože da se mi vsaka malenkost pozna , celo praska ( nap. od skale ) , jo imam že dve leti .
Moram se mazat pa je majčkeno boljše:zmeden2:
Meni je pomagalo hladilno mazilo, dobiš pa ga lahko na recept od osebne zdravnice .

Lp :nosecka:

saba -> grozno srbeča koža (24.2.2005 10:17:40)

punce:bravo::bravo::bravo::bravo:

novo milo, nova krema......pomaga:):):):):)

joj še malo me srbi vsake toliko ampak ne tako hudo kot dneve nazaj.

zgleda da mi je mandljevo olje naredilo hudiča. Pa sem včeraj v kopalnici razmišljala in tuhtala in se spomnila, da me je koža tako močno srbela tudi takrat ko sem se namakala v banji z penečo kopeljo od mandlja.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

eko, mandelj je hudič za mojo kožo.

no sam tolko da vam povem, da ne zgledam več kot potepuški pes ki se non stop praska zaradi bolh8)

Stran: [1]