Lasje po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> Lasje po porodu (23.2.2005 12:31:44)

Mene pa zanima, če ma še kakšna od vas težave z lasmi po porodu?
Predn sm rodila sem imela lepe in skodrane lase, potem pa so se kar precej zravnale in ves lesk so izgubile.
A je to začasno, pridejo lasje po določenem obdobju spet v prvotno stanje ali bo tako ostalo za zmeraj:zmeden:

ciciban -> Lasje po porodu (23.2.2005 12:50:09)

:(Jaz bi tudi rada nazaj svoje dolge,sijoce,skodrane lase!!! Men so po prvem porodu zaceli odpadat v sopih,se zravnali in zgubili svoj lesk.Prav grdo je bilo za vidt,zato sem se postrigla cisto na kratko.Med drugo nosecnostjo so se mi zopet zgostili,kodrov in sijaja pa ni vec!:((

Pikabu -> Lasje po porodu (23.2.2005 14:41:11)

Meni so tudi začeli izpadati, pa se stanje že izboljšuje, drugače sem se pa zelo potemnila. Kdor me dalj časa ni videl, pravi, da je velika razlika.

india -> Lasje po porodu (23.2.2005 15:04:04)

To je popolnoma naraven pojav, sploh pa zdaj,ko se bliža pomlad še toliko bolj. A nohti so ostali taki,kot ste jih imele? Meni se nohti obupno cefrajo:((:((:((, sicer mi sedaj redne manikure pomagajo, a je trajalo preden sem prišla do tega, da imam vsaj malo daljše. Lasje pa so se mi zdaj popravili,odkar uporabljam en nov šampon in balzam od Oriflamea za poškodovane lase.

frutka_ -> Lasje po porodu (23.2.2005 16:18:18)

Bela, v času nosečnosti so ti lasje lepo rasli, bili gosti in zdravi. Po porodu pa ti izpadejo lasje ki so novi in tisti stari, ki bi ti morali izpadat že v času nosečnosti pa ti niso. Mislim, da ima las življ. dobo okrog 1 leta. To je normalno. Sicer pa si redno striži konice in privošči si kakšno kuro za lase pa bo morda bolje.
Moj frizer meni vedno razloži take zadevice...hihihi...;)

frutka_ -> Lasje po porodu (23.2.2005 16:18:45)

Bela NORO kje si živela...full mi je všeč:bravo:!!!

Stran: [1]