|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vstop v vrtec - Ukinite dojenje!
29.6.2008 22:42:13   
Nončika
Mič II:hvala

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.6.2008 22:46:49   
Nončika
Mič II: hvala.

Saj sem večkrat vidla njene članke v Oni. ampak mi samo ime ni povedalo kaj dosti.

se vidi, da ne dajem kaj preveč na nasvete tehle strokovnjakov. saj veste papir premore vse. bolj ravnam po svojem občutku.

cs.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.6.2008 22:54:51   
Anonimen
Mič II: hvala.

Ni za kaj :).

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.7.2008 9:14:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Dojenje naj bi bilo do enega leta do takrat je tudi dojencek.Ko dopolni eno leto pa potem dojenja vec ne potrebuje in s tem zaviramo otroski socialni razvoj!

user posted image user posted image user posted image ma takele izjave so za posrat....svetovno povprečje trajanja dojenja je 4 leta....to je povprečje, se pravi da so vzeli ženske ki so malo dojile, pa tudi tiste, k so dojile dalj kot 4 leta, predvsem v nerazvitih državah je to pogost pojav....se pravi da so vsi ti otroci....kaj??? socialno nerazviti, mamine maze?user posted image a si predstavljate nekje v afriki 30letnega dedca ki je socialni pohabljenec in mamin sine zaradi dolgega dojenja? user posted image pajade....škoda, k se dela otrokom na psihi in v socialnem smislu je tko področje, ki ga obvladujemo v razvitem svetu....in seveda je tudi res da se da manipulirat z otrokom preko dojenja, samo taka mamica nima vse pošlihtano po dilah in bi z otrokom manipulirala ne glede na dojenje....in koliko je tega, pa se bolj malo strokovnjakov vtikuje v to, sam dojenje jih tolk boli...

kar se pa vrtca tiče, so meni vzgojiteljice tudi rekle, da bi blo dobro, če neham dojit, ker ne vejo kako bo, kako jo bodo dale spat itd.seveda jih je skrbelo, k so vedle, da bo malo več dela z njo, ker se pač ne bo kar ulegla in zaspala. tega pa noben ne mara, a ne, več delauser posted image
pa sem jim lepo povedala da to sploh ni opcija zame, da niti slučajno tega ne mislim storit in da nihče ne bo meni govoril, kdaj bom nehala dojit. in da otroci so prilagodljivi in hitro poštudirajo, kako je, ko je mamica in kako je ko je  ni. pol se  je pa zadeva celo tolk zakomplicirala, da sem dobesedno čez noč morala v službo, mala pa v vrtec, brez kakega uvajanja in tega - zjutraj sem jo peljala v vrtec in ob pol treh šla ponjo. pa ni blo večje panike - otroka vržeš v vodo in splava user posted image po nekaj dneh je blo mal jokcanja, ko sem jo zjutraj dala vzgojiteljici, pa je minilo. in je mala pravi zizoman ni šans da bi drugače zaspala, kot ob dojenju, pa se niti ne trudim da bi to spremenila. v vrtcu pa zaspi bp, sama od sebe, se vleže in zaspi user posted image doma lahko kaj takega samo sanjam

tako da čimmanj komplicirat pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 3.7.2008 9:23:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.7.2008 17:34:54   
Seven*

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: skamp

Dojenje naj bi bilo do enega leta do takrat je tudi dojencek.Ko dopolni eno leto pa potem dojenja vec ne potrebuje in s tem zaviramo otroski socialni razvoj!

user posted image user posted image user posted image ma takele izjave so za posrat....svetovno povprečje trajanja dojenja je 4 leta....to je povprečje, se pravi da so vzeli ženske ki so malo dojile, pa tudi tiste, k so dojile dalj kot 4 leta, predvsem v nerazvitih državah je to pogost pojav....se pravi da so vsi ti otroci....kaj??? socialno nerazviti, mamine maze?user posted image a si predstavljate nekje v afriki 30letnega dedca ki je socialni pohabljenec in mamin sine zaradi dolgega dojenja? user posted image pajade....škoda, k se dela otrokom na psihi in v socialnem smislu je tko področje, ki ga obvladujemo v razvitem svetu....in seveda je tudi res da se da manipulirat z otrokom preko dojenja, samo taka mamica nima vse pošlihtano po dilah in bi z otrokom manipulirala ne glede na dojenje....in koliko je tega, pa se bolj malo strokovnjakov vtikuje v to, sam dojenje jih tolk boli...

kar se pa vrtca tiče, so meni vzgojiteljice tudi rekle, da bi blo dobro, če neham dojit, ker ne vejo kako bo, kako jo bodo dale spat itd.seveda jih je skrbelo, k so vedle, da bo malo več dela z njo, ker se pač ne bo kar ulegla in zaspala. tega pa noben ne mara, a ne, več delauser posted image
pa sem jim lepo povedala da to sploh ni opcija zame, da niti slučajno tega ne mislim storit in da nihče ne bo meni govoril, kdaj bom nehala dojit. in da otroci so prilagodljivi in hitro poštudirajo, kako je, ko je mamica in kako je ko je  ni. pol se  je pa zadeva celo tolk zakomplicirala, da sem dobesedno čez noč morala v službo, mala pa v vrtec, brez kakega uvajanja in tega - zjutraj sem jo peljala v vrtec in ob pol treh šla ponjo. pa ni blo večje panike - otroka vržeš v vodo in splava user posted image po nekaj dneh je blo mal jokcanja, ko sem jo zjutraj dala vzgojiteljici, pa je minilo. in je mala pravi zizoman ni šans da bi drugače zaspala, kot ob dojenju, pa se niti ne trudim da bi to spremenila. v vrtcu pa zaspi bp, sama od sebe, se vleže in zaspi user posted image doma lahko kaj takega samo sanjam

tako da čimmanj komplicirat pa bouser posted image

Ulla, vsaka čast! user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.7.2008 10:56:41   
Drnula
Neco sem skušala odvadit od dojenja čez dan preden je šla v vrtec pa je zelo slabo prenašala. Ker ko je z mano bi se tudi podojila za popoldanski spanec in kot je izpadlo ji je tudi jasno, da se pri drugem ne bo podojila in s tem nima težav.

V vrtcu sicer ni več, je v privat varstvu včasih pri babici in včasih pri privat varuški. Podojim jo pridem ponjo ali potem doma ker ponavadi to zelooo hoče. V varstvu se pri obeh zelo dobro obnese in zaradi tega ker je dojena nima težav.

Socialni razvoj ... lepo prosim user posted image ... želela bi si slišati še njeno pojasnilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.7.2008 9:03:13   
skokica01
Dojili sva se do 13 meseca. Samo zvečer, tako, da vrtec ni imel nobene veze s tem. Odstavili sva se po njeni volji. Idealno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?