|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dišave
19.6.2008 11:06:56   
maktub
hay,,,

Zanima me kdaj se lahko začnem parfumirat,kajti dojim in ta vonj mleka mi obrača želodec,;(,,, sama imam občutek da se me voha na kilometre...
Sinček je star  kmalu 3 mesece, vendar se bojim da bi mu smrdela in da bi njemu to škodlo..?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dišave
19.6.2008 11:45:31   
lelaval
Jaz sem se takoj - rolon je itak moja obvezna garderoba, s parfumi pa ne pretiravaj in glej, da ne bodo preveč močni vonji.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2008 15:00:26   
matea1
Dokler sem dojila, pafumov nisem uporabljala. Še znamke deodoranta nisem zamenjala, ker sem nekje prebrala, da otrok pozna tvoj vonj. Malo sem se bala, da se ne bo hotela dojit, ker ne bom dišala, kot dišim ponavadi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2008 15:50:01   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

hay,,,

Zanima me kdaj se lahko začnem parfumirat,kajti dojim in ta vonj mleka mi obrača želodec ;(,,, sama imam občutek da se me voha na kilometre...
Sinček je star  kmalu 3 mesece, vendar se bojim da bi mu smrdela in da bi njemu to škodlo..?

Jaz pa nisem imela nikoli takega občutka, saj se stuširaš če ti že recimo mleko premoči. Parfum pa mislim da nebi bila rešitev, kako bi šele potem izgledal vonj ki se meša z "vonjem mleka"user posted image

Sama uporabljam samo stick za pod pazduho, parfumov pa trenutno ne uporabljam - pa ne zaradi dojenja ampak ker za vozičkanje in ukvarjanje z user posted image  nimam niti te potrebe.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2008 18:09:14   
mojca83
Vse isto kot pred porodom.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 21:41:43   
valči
Dokler bom dojila,bom uporabljalasamo kristal za pod pazduho,le če kam grem,kak mali špric parfumčka za vrat.
Drugače pa mi je malo čudno,da bi smdela od mlekauser posted image
Dojim tretjega otroka,pa nisem imela nikoli takega občutka,niti mi noben ni rekel,npr. mož.Saj se ja tuširaš?e se en teden ne bi,pol bi sama smdela,ne mleko.
Moje izkušnje,nikakor ne napad nateuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 21:46:51   
*Naja
user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tudi sama dojim, pa nimam nobenega vonja po mleku....ko sem tole prebrala, sem takoj zaslišala možeka, pa je rekel, da nimam nobenega posebnega vonjauser posted image .
maktub- verjetno imaš samo ti tak občutek.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2008 0:43:13   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

hay,,,

Zanima me kdaj se lahko začnem parfumirat,kajti dojim in ta vonj mleka mi obrača želodec,;(,,, sama imam občutek da se me voha na kilometre...

Če res dišiš po mleku, je tvojemu dojenčku to najomamnejša dišava.

Milo in deodorant brez dišav sem uporabljala le prve tedne po porodu, zdaj pa uporabljam običajna mila, kremice in deodorante, pa tudi parfum, kadar sem kam odpravim in imam čas pomisliti na to...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2008 7:47:13   
misar

IZVIRNO SPOROČILO: mojca83

user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2008 11:14:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pia77

Milo in deodorant brez dišav sem uporabljala le prve tedne po porodu, zdaj pa uporabljam običajna mila, kremice in deodorante, pa tudi parfum, kadar sem kam odpravim in imam čas pomisliti na to...

Enako. user posted image

(odgovor članu Pia77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2008 19:53:46   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: mojca83

user posted image

user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2008 22:49:26   
Zofy
Tudi meni se je en čas zdelo, da dišim po mleku oz. smrdim po skisanem mleku. Pa po moje je tudi stanovanje imelo tak mlečen vonjuser posted image .
Zdaj, ko pa je moja stara 3mesece,pa nimam več tega občutka - al sem se ga navadila, al mi je prej tako "smrdelo" še zaradi izostrenega post-nosečniškega vonja ali pa ker sem imela navale mleka (blazinice sem mogla non stop menjat!), mala je polivala in tega mleka je bilo res na vsaki coti...

Upoabljam stik za pod pazduho, naparfumirala pa sem se 2x, ko sem šla zvečer ven s prijateljicami, vendar zelo nežno.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.6.2008 0:21:12   
massylou
Odkar imam pupo in dojim (14m) je vse isto, samo parfumom sem se odpovedala - začasno seveda in minimirala deodorant. Niti mi ni bilo ok, če so na začetku kaki fajn naparfumani obiski prišli malo štručko cartat. Mali ma izostren voh in mešanica dišav in kemikalij mu ziher smrdi ko kuga.

Mogoče pa vohaš to, kar je še od nosečnosti zaradi hormonov ostalo. Meni in še eni prijateljici se je zgodilo, da sva v nosečnosti "smrdeli" - ni noben tuš pomagal prikriti tega določenega telesnega vonja - pa ni ravno isto kot običajni telesni vonj. Mogoče je res malo potegnilo na postano mleko; ne znam opisat. Ampak ni bilo od mleka, ker je že v nosečnosti imelo tak vonj. In sem se "spucala" šele kake 3-4m po porodu.
Zdaj pa spet dišim kot rožica user posted image

< Sporočilo je popravil massylou -- 21.6.2008 0:23:16 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?