Skorpija -> Veza na daljavo (23.2.2005 16:17:04)
|
Helou! Jaz sem imela prekrasno vezo na daljavo 4 leta in to od 18. do 22. leta. To je čas ko lahko to furaš - imaš dovolj svobode, da se zletaš in razžuraš, ker med študijem ni dopusta ampak si frej kot hočeš ni problema za potovat, pa takrat še ne rabiš nekoga stalno ob sebi. Midva sva si postavila jasna pravila: - ni varanja - maksimalni čas narazen - 2 meseca - poleti skupaj 3 mesece Kot pravim, nama je zelo fajn laufal, jaz sem se že tudi na tujem vpisala na faks, potem pa me je instinkt čisto vrgel okrog in sem po hitrem postopku od tega zbežala. Ko pride do resnih stvari veza na daljavo ni realna. Kadar sva bila midva skupaj je bil vedno praznik - oba sva si vzela frej in uživala, nobenih predavanj, učenja, kamoli služba in realni problemi! Torej po 4 letih dejansko nisva vedela kako bi delovala skupaj v vsakdanjih situacijah. Poleg tega se seveda eden mora odseliti - pri naju bi to bila jaz, ker sem se naučila jezik in tudi kar pridno vase srkala njihovo kulturo, ampak ko do tega pride se težko odločiš - za seboj bi pustil vse: družino, prijatelje, domače navade. Ostala sva zelo dobra prijatelja in oba veva, da sva naredila prav, ko sva se razšla. Pa še namig kam bi se selila, če bi ostala skupaj: popijejo veliko piva, so sladkosnedni, 1. 5. 04 so vstopili v EU, vsi pa poznamo prijaznega vojaka, ki se je boril v I. sv. vojni na čisto njim podoben način... pa ahoj!
|
|
|
|