Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 10:47:49
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Najlepša hvala, upam, da v Merkurju to dobim. Ni vrag, če pa so vse, kar si želim! Pojona HVALA!!
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 11:14:47
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GA Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter.
|
|
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 11:30:55
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GA Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter. veš saj če bi rabli -bi on to šel kupit-samo kuhalnik imam plinski,hladilnik smo v kampu najeli,luč-tudi ne rabim ker imamo tiste sveče za komarje in za 3 dni se nisem obremenjevala
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 12:30:29
|
|
|
|
kalbo
|
Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto seveda
|
|
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 12:37:28
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto seveda no takih ne delajo več-žal
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?