Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 10:47:49
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pi-kica 1 Najlepša hvala, upam, da v Merkurju to dobim. Ni vrag, če pa so vse, kar si želim! Pojona HVALA!!
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 11:14:47
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GA Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter.
|
|
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 11:30:55
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mi smo ravno nazaj z Krka in nismo mogli imet el. ker so imeli tiste z 3 luknjami pa me moj ni poslušal ko sem rekla da ga naj kupi-tak da KUPITE SI GA Pa kašnga maš to deca. V prvo trgovino po pol metra kabla, euro vtikač, navadno kabelska vtičnica, pet minut dela, pa maš adapter. veš saj če bi rabli -bi on to šel kupit-samo kuhalnik imam plinski,hladilnik smo v kampu najeli,luč-tudi ne rabim ker imamo tiste sveče za komarje in za 3 dni se nisem obremenjevala
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 12:30:29
|
|
|
|
kalbo
|
Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto seveda
|
|
|
|
RE: Električni priključki v kampih 1.7.2008 12:37:28
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Viš, jest taprav dedec bi šel pa to nabavit, pa tud če nakonc otoka....pivo všteto seveda no takih ne delajo več-žal
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?