bumerang
|
Tkole drage moje frajle. Predvsem tiste, ki vlečete svoj rep po svojih odgovorih. Vprašala sem prvič naslednjič po videnem dogodku, ko sem sama šla po otroka v vrtec. Ko sem stvar videla oz. zaznala pa ne, ker sem bila v afektu. Ponavadi se takrat, ko me nekaj posebej navduši ali prizadane, o tem ne pogovarjam oz. se o stvari ne odločam. Ampak tako delam jaz. Če je tebi, Marogica, kompliciranje, da se mama vpraša, zakaj sta od 19 slik dve družinski sliki na čisto drugem koncu kot ostale, zame to ni. Če tebi to kaj pove o meni, pove to pravtako meni marsikaj o tebi. Ljudje smo, in tukaj lahko glede na dogajanja na tem forumu rečem hvala bogu, različni. Po svetu namreč hodim z odprtimi očmi in možgani in o stvareh, ki jih vidim, razmišljam. Čisto vse, kar vidim in srečam, zame in za mojo družino ni dobro, in čisto vsega, kar mi pade v življenje, ne sprejmem. Tako tudi ne sprejmem stvari, ki se mi zdijo neprimerne. In ta ločitev slik se mi ni zdela. Stvari sem torej vprašala ob prvi priložnosti, ki sem jo imela! Kje sem napačno reagirala, mi ni jasno. Ker reagirala sploh nisem. Razen če je zate neprimerna reakcija razmišljanje, ki očitno ni močna točka kar nekaj uporabnic določenega klana tega foruma. Sem pa vesela, da sem dala možnost nekaterim, da so spet malo privlekle rep v kako temo in si dvignile raven adrenalina, očitno je citiranje delčkov zapisa in sikanje v par besedah zanje edini trip življenja. Eno dobro delo v življenju več! Če sem na forumu vprašala, sem vprašala zato, ker sem o tem veliko razmišljala. In iskala razlog, zakaj bi ti dve sliki lahko bili drugje. Ker, kot sem zapisala, ga nisem našla. Razen v različnosti priimkov. Kar je bila edina vidna razlaga. In očitno dejanska rešitev nikomur ni padla na pamet, uporabnice z repom so reagirale seveda sebi ustrezno, marsikdo pa tudi tako kot je normalno... med ljudmi, ki se med seboj pogovarjajo, komunicirajo. Ker če ve niste navajene spraševat za mnenje o določeni stvari, situaciji, jaz sem. Kot se imam tudi navado pogovarjat, razpravljat, tehtat stališča in mnenja. O marsičem, kar se mi dogaja. Zgleda, da sem spet edina, ne Mič? Aja, Zmajči, če je to zate prah, potem ne sodeluj v debati in ne praši tukaj okoli. Povabljene so bile osebe, ki imajo lastno mnenje o zadevi.