Končno dovolj mleka, vendar.... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pikapolonica -> Končno dovolj mleka, vendar.... (23.2.2005 10:16:17)

Ja, ko sem že mislila, da se bova s Tio poslovili od dojenja :(, saj je bilo iz dneva v dan več mleka umetnega, sem se resno lotila izčrpavanja in pa seveda pitja čudežnega sezamovega napitka. V začetku nisem verjela, da bo res kaj pomagalo, ampak... :bravo:čudeži se res dogajajo! Mleka je ne samo dovolj, še PREVEČ ga je! Vendar sem pri izčrpavanju ugotovila, da ga je veliko zelo vodenega. Še zlasti v desni dojki. Kar ne postane in ne postane tiste bele, smetanaste barve. Zato me seveda zanima, ali je to normalno tako, ali pa sem kriva jaz ker morda ne jem pravilno, oz. dovolj kvalitetno.

In glede na to, da ga imam toliko, da me zdaj že dopoldne včasih tišči, me zanima, kako se pa dela v obratno smer. Pa ne da bi zdaj to hotela, samo... za vsak slučaj. Izčrpavanje samo še stimulira. Kako torej?

Pozdravček, Pikapolonica :pika:





Magi* -> Končno dovolj mleka, vendar.... (23.2.2005 10:20:33)

nehaš izčrpavat in "spustiš" ven samo toliko mleka, da te neha tiščati/boleti. to narediš pa najlažje pod tušom - vročo vodo in masažo - boš vidla, bo mleko kar samo iztekalo. posledično se bo ponudba malo zmanjšala - uravnala. črpanje res še dodatno stimulira nastajanje mleka.




Stran: [1]