|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vas je ostalo brez vrtca?
18.6.2008 13:39:11   
rumena
Vidim, da vas je sedaj veliko dobilo vrtec, tudi tiste iz Lj in celo tisti, ki so otroci rojeni v 2008.
Mi smo že od maja na 3. mestu čakalne liste in mislim, da bomo tam tudi ostali. Bi šla pa naša z novembrom v vrtec, ampak je žal vse polno. Smo pa iz Domžaluser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca?
18.6.2008 13:47:04   
Anonimen
Ojla,

ce je katera od vas mamic, ki ste ostale brez varstva v jaslih, pripravljena odgovorit na eno anketo, se mi prosim javite na ZS.

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 14:36:29   
Anonimen
tukaj že poteka debata zavrnjenih: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2685502

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 21:17:26   
rumena
Tisti, ki so bili zavrnjeni v maju, jih je sedaj že veliko dobilo vrtec, zato me zanima zdajšnje stanje zavrnjenih.
Ali smo ediniuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2008 7:45:01   
fify
Rumena, niste edini, mi smo tudi brez. user posted image
Sem že o tem spraševala na dveh temah foruma, pa ni bilo odziva. Mi smo bili zavrnjeni, tudi pritožbo so zavrnili, res pa je, da sem dala vlogo samo v en vrtec. Ampak, mislim da ne igra vloge. Tako, da sedaj čakamo, ali bodo do jeseni res vsi tisti, ki so ostali brez, vpisani, sicer pa ne vem, do kdaj naj bi nas o tem obvestili, prav dolgo ne moremo čakati, ker je treba poiskat kakšno drugo opcijo.

Ali ti kaj veš o tem?

Lp, F.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 9:53:09   
rumba
No, še jaz. user posted image  Pa imam že dva vpisana v vrtec, tretje mi ne sprejmejo. In smo iz LJ.
Sem tudi že pisala o tem. Bila pri Jankoviču, sedaj pa upam, da bo lahko kako pomagal.
Sicer pa sem pred tednom poslala ponovno nekaj vlog za vpis v vrtce, ki bodo odpirali nove oddelke. Kar nekaj novega bodo odprli, pozanimajta se za lokacije, ki vaju zanimajo in pošljita nove vloge. Tako bodo vsaj vedeli, da smo resni interesenti, saj jih je mnogo na čakalnih listah že dobilo kak vrtec, pa tega niso sporočili, tako da v vrtcih pravzaprav nimajo pravega podatka, koliko otrok si dejansko še želi priti.

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 12:59:31   
fify
Rumba, hvala za predlog. Na to nisem niti pomislila, oz. niti nisem vedela, da lahko ponovno pošljem vlogo. Ali si se ti pozanimala v vašem vrtcu, ali pa je bilo morda že objevljeno, katere enote se bodo širile? Mi smo seveda tudi iz Mol-a.

lp, F.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2008 13:54:24   
rumba
fify, nam je ravnateljica našega vrtca povedala za nekaj vrtcev, za katere je ona izvedela, da bodo najverjetneje odprli nove skupine. Nekaj je objavljeno tudi tukaj.

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.6.2008 13:55:19 >

(odgovor članu fify)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?