Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca? 18.6.2008 13:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, ce je katera od vas mamic, ki ste ostale brez varstva v jaslih, pripravljena odgovorit na eno anketo, se mi prosim javite na ZS.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca? 18.6.2008 21:17:26
|
|
|
|
rumena
|
Tisti, ki so bili zavrnjeni v maju, jih je sedaj že veliko dobilo vrtec, zato me zanima zdajšnje stanje zavrnjenih. Ali smo edini ?
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca? 19.6.2008 7:45:01
|
|
|
|
fify
|
Rumena, niste edini, mi smo tudi brez. Sem že o tem spraševala na dveh temah foruma, pa ni bilo odziva. Mi smo bili zavrnjeni, tudi pritožbo so zavrnili, res pa je, da sem dala vlogo samo v en vrtec. Ampak, mislim da ne igra vloge. Tako, da sedaj čakamo, ali bodo do jeseni res vsi tisti, ki so ostali brez, vpisani, sicer pa ne vem, do kdaj naj bi nas o tem obvestili, prav dolgo ne moremo čakati, ker je treba poiskat kakšno drugo opcijo. Ali ti kaj veš o tem? Lp, F.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca? 19.6.2008 9:53:09
|
|
|
|
rumba
|
No, še jaz. Pa imam že dva vpisana v vrtec, tretje mi ne sprejmejo. In smo iz LJ. Sem tudi že pisala o tem. Bila pri Jankoviču, sedaj pa upam, da bo lahko kako pomagal. Sicer pa sem pred tednom poslala ponovno nekaj vlog za vpis v vrtce, ki bodo odpirali nove oddelke. Kar nekaj novega bodo odprli, pozanimajta se za lokacije, ki vaju zanimajo in pošljita nove vloge. Tako bodo vsaj vedeli, da smo resni interesenti, saj jih je mnogo na čakalnih listah že dobilo kak vrtec, pa tega niso sporočili, tako da v vrtcih pravzaprav nimajo pravega podatka, koliko otrok si dejansko še želi priti.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ostalo brez vrtca? 19.6.2008 12:59:31
|
|
|
|
fify
|
Rumba, hvala za predlog. Na to nisem niti pomislila, oz. niti nisem vedela, da lahko ponovno pošljem vlogo. Ali si se ti pozanimala v vašem vrtcu, ali pa je bilo morda že objevljeno, katere enote se bodo širile? Mi smo seveda tudi iz Mol-a. lp, F.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?