|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč NS - kje?
18.6.2008 11:36:28   
Mariana
Pozdravljene,

na pregled nuhalne svetline bi morala v juliju. Ker sem veliko pozitivnega prebrala o dr.Strah sem se želela naročiti k njej, a žel ne dela v juliju user posted image .
Vem, da tudi dr.Pušenjak ne dela v juliju. Zato vas prosim za pomoč oz.vaša priporočila katera amb.oz.zdravnik v Ljj ali njeni okolici še opravlja ta pregled in da je o.k.
Hvala za pomoč in lp.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.6.2008 9:39:40 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ NS - KJE?
18.6.2008 11:38:00   
Anonimen
saj je načeloma vseeno k  komu greš,pomembno je,da ima zdravnik koncesijo.Vtipak v google zdravniki z koncesijo nuhalna svetlina in boš našla

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 11:40:47   
piamaria
Mariana, sigurno zanesljivo, zato ti predlagam, po svojih izkušnjah:
Dr. Reš v Dravljah, UL.Bratov Babnik- LJuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 11:41:14   
Mariana
Že res in verjetno imaš najbrž prav, ampak ob prebiranju foruma pa niso bile vseuser posted image  ravno zadovoljne s pregledi pri raznih ginekologih. Milsim, da ni o.k.da
se pregled opravi ti pa odideš domov poln strahov in nepojasnejnih vprašanj.

Hvala za tvoje mnenje.
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 11:41:58   
Anonimen
vsaka ima svoje izkušnje in niso vedno nake a ne... to pa še ne pomeni da bo takouser posted image

(odgovor članu Mariana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2008 12:03:50   
ksenija12
Jaz sem jo obakrat delala za bežigradom-mislim da dr. jeričević in je bilo ok

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2008 13:33:46   
majči22
Jest sm jo delala v Zdravstvenem zavodu Dravlje, Ulica bratov Babnik 10 pri Jasmini antonič Babnik.
Pri meni ima vse pohvale, prec bi jo imela kot genikologa, saj mi je res čist vse razložila, pa še mojga je mal zaposlila pa še njemu mal povedala. Tako, da je bil tudi moj zelo zadovoljen.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2008 14:09:59   
Andromeda
Živjo!

Julij zna biti res neprijeten mesec, ker so povsod dopusti, zato se boš morala res podvizati. Poskusi na ginekologiji Bežigrajski dvor http://www.ginekologija-bd.si/

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2008 15:01:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Mariana

Že res in verjetno imaš najbrž prav, ampak ob prebiranju foruma pa niso bile vseuser posted image  ravno zadovoljne s pregledi pri raznih ginekologih. Milsim, da ni o.k.da
se pregled opravi ti pa odideš domov poln strahov in nepojasnejnih vprašanj.

Hvala za tvoje mnenje.
Pozdravček

Ne smeš preveč resno jemat, kako so druge bile zadovoljne. Jaz sem bila v prvi nos. pri Pušenjaku, pa nisem bila preveč zadovoljna.  V bistvu je res vseeno, h komu greš, važno da je z otrokom vse ok. Sliko ti bo pa tud vsak dal, če boš prosila.
Priporočam ti, da pokličeš v Dravlje, kjer dela tudi Pušenjak. Tam so itak vsi ok.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2008 16:19:22   
loveforever
MARIJANA ALI KAJ VEŠ A V AVGUSTU PA DELA? KDAJ PA  MAŠ ROK PORODA OZ SI MELA ZADNJO M? KER SEM SI JS ZRAČUNALA DA NEKJE KONEC JULIJA ZAČETEK AVGUSTA MAM NS

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2008 10:34:35   
Mariana
Za Loveforever;

rok je 5.2.09user posted image . Meni je bilo rečeno, da dr.Strah v juliju ne dela. Mislim, da pa v avgustu dela. Najbolje, da se pozanimaš. Julija bo za NS res kriza. Veliko ordinacij je na dopustu. Ah, kaj se bo že našlo. Kdaj imaš pa rok ti?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2008 13:32:26   
ključek
jaz sem sicer bila pri dr. Strahovi, vendar priporočam tudi dr. Šelih, kjer sem pa imela 4D UZ. ona ima ordinacijo v Domžalah.

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2008 14:17:31   
Ana08
Priporočam ti dr. Antonič Babnik v Zdravstvenem centru Dravlje. Imajo 4d UZ in ti posname na CD tudi filmček. Vse ti natančno razloži in pokaže, res si vzame čas. Je vredno denarja, ko v 4D tehniki vidiš svojega user posted image , kar ni primerljivo z navadnim UZ. 

(odgovor članu Mariana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2008 23:18:08   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Ana08

Priporočam ti dr. Antonič Babnik v Zdravstvenem centru Dravlje. Imajo 4d UZ in ti posname na CD tudi filmček. Vse ti natančno razloži in pokaže, res si vzame čas. Je vredno denarja, ko v 4D tehniki vidiš svojega user posted image , kar ni primerljivo z navadnim UZ. 

Se podpišem pod ta post. Bila sem tako pri Babnikovi kot pri Pušenjaku in ona je res zelo zelo prijazna. Upam, da dobiš termin.

(odgovor članu Ana08)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.6.2008 9:35:39   
Taula

Objave: 63
Status: odsoten Jest sm jo delala v Zdravstvenem zavodu Dravlje, Ulica bratov Babnik 10 pri Jasmini antonič Babnik.

Enako. Bila sem zelo zadovoljna.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2008 9:52:16   
Mariana

Punce hvala za vaše nasvete. user posted image
Sem se prijavila v Dravlje k dr.Antonič Babnik.

pozdravček

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?