Ples in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

TVN -> Ples in nosečnost (23.2.2005 9:35:24)

Ojla!
A mogoče katera ve, kako je s plesom med nosečnostjo. sem v 10. tednu, do sedaj sem ves čas plesala (enkrat tedensko). A je to o.k.? Izogibam se kakšni divji polki in večjemu poskakovanju ob jive-u, sicer pa mislim, da ni panike. G še nisem vprašala, bom to naredila ob prihodnjem obisku, me pa zanima, kakšne so vaše izkušnje. Hvala. Čau!

jagoda -> Ples in nosečnost (23.2.2005 9:44:08)

Ti kr pleši - ni panike. :bravo::bravo::bravo: Kolegica je preplesala svojo poročno noč v 7.mesecu in je bilo vse ok!:bravo::bravo::bravo:

@ -> Ples in nosečnost (23.2.2005 9:45:11)

Hojla, Nika!

Sicer sem sama bolj lesena in zato raje kolesarim, rolam, hodim na jogo... ampak koliko sem brala in se pogovarjala, se nimaš kaj bati. Gibanje je priporočljivo, zato tudi ples. In še pravgotovo ful uživaš v tem in tudi to tvoja pikica občuti. Ne priporočajo se samo dejavnosti, kjer se lahko poškoduješ, tako da npr. akrobatski rokenrol začasno opusti. ;)

In to še ni vse. Tvojemu bejbiju se zelo hitro razvije sluh in bodi prepričana, da bo ful užival ob zibanju in poslušanju prijetnih zvokov.

Keep on doing! :bravo::bravo::bravo:

Papa, Afna

*maja -> Ples in nosečnost (23.2.2005 10:32:01)

Nič ne skrbi. Jaz sem v 1. nosečnosti trenirala (standardne in LA plese) vse tam do sedmega meseca brez problema. No ja nehala sem delat mostove in špage :)-, drugače pa nisem nič komplicirala.
Tako da si daj duška ;).

lan -> Ples in nosečnost (23.2.2005 12:17:11)

Kaksne plese pa pleses?
Jaz sem aktivno plesala jazz balet do 5 meseca nosecnosti.Se nastopala sem pa je bilo vse OK.Pri kaksnih skokih in tezjih plesnih in gimnasticnih elementih sem se malo nazaj drzala.

TVN -> Ples in nosečnost (23.2.2005 15:08:47)

Hvala, hvala, punce! Tudi sama sem že pomislila, da to res ne more pretirano škoditi moji pikici. Plešem standard in LA, sploh pri LA ritmih me kar dviga od navdušenja in prepričana sem, da bo moja pikica plesalka ali plesalec, če mora že v prvih tednih poslušati tako "razgrajanje".
Lep pozdravček vsem!

Stran: [1]