m_m
|
Hm, zanimiv naslov. Blaženo stanje je pa verjetno samo drugo trimesečje, takrat se slabosti končajo in trebuh še ni tuk velik, da bi te vse bolelo. Vas je pa kar nekaj suhic z 20+. No jaz sem začela s 60. pa sem že zelo blizu 80, pa še vsaj 5t je pred mano. Hujšanje niti ni tak težko, če dojiš, ker grejo kile same od sebe dol, pa nič ne naredišzato No prvič jaz nisem dojila več kot 9m, tak da mi je par kilc ostalo, tiste sem morala bolj klestiti. Pač običajno hujšanje z miganjem. Hrani se lih ne morem odrečt, rajš grem telovadit, pa pojem čokolado, kot pa da bi se ji odrekla. Kilce pa so šle, vsaj pri meni gor, na začetku do 2 kile na mesec, vmes tut 5, zdaj pa 2-3. Upam, da zadnji mesec res več ne bo kaj preveč. Strije pa nimajo veze s kilami ali kremami proti strijam. Prvič sem porabla goro krem in olj za strije, pa jih do 3t pred porodom nisem imela. Potem pa kar naenkrat. Tut ekstra kreme niso pomagale. Očitno imam tako kožo. Drugič pa še drugačno obliko trebuha, tako da pričakujem, da bojo še tam, kjer jih prvič ni blo. Kaj pa ve jeste? Jaz sem nonstop lačna. Pa me včasih že trebuh boli, ko se najem, pa bi še kar jedla. pa se mi zdi da kar kmal pozabiš te zadnje tedne, potem ko je trebuh spet prazen in je z detetom vse ok. Spet stopiš na vago in vsak teden manj pokaže.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|