Pikipoki -> Moram nekomu povedat (23.2.2005 9:10:17)
|
:( Drage moje! Tako hudo mi je, že od sobote, tako da sem že čisto obupana. V prsih me tišči, poleg tega pa sem danes dobila še :hudicek: in vzela že nalgesin.:(:(:( Niti ne vem, ali tole spada na tale forum, je pa edini na RR, na katerega hodim. Nočem vas zamoriti, ampak samo zaupati. Zečlo seje v soboto. Zjutraj ob pol šestih telefonski klic. Možu je umrla stara mama ... Popoln šok. Tudi zjokati se nisem mogla povsem. Naslednje jutro spet telefonski klic. Moževa svakinja je bila v 30 tednu nosečnosti. Otročku je nehal biti srček :((:((:((. Še zdaj ne dojamem povsem. Šele v ponedeljek so ji dali umetne popadke. Rojevala je do pol polnoči ... Bil je fantek. Kruta usoda, neizbežna ... Če ne drugega, se lahko tolažita z dveipolletno hčerkico. Še danes težko dojamem, da je kaj takega mogoče. Ko se je mož z bratom srečal, sta oba jokala ... :(:(:( Še pred kratkim smo bili skupaj v toplicah, mali v trebuhu je bil ful živahen ... Ne vem, kaj naj rečem, ko ju vidim ... Vem samo, da mi je hudo, da mi je žal, da ne verjamem ... Danes imamo pogreb. Oprostite, punce, ampak nekomu sem morala povedati. Vem, da sem zamorila, ampak možu je že tako dovolj hudo in nočem kar naprej jokati ...:( LP
|
|
|
|