Anonimen -> RE: Vaše mnenje (18.6.2008 9:43:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica Kaj menite o tem, da ima biološka mati eno leto po posvojitvi pravico, da otroka zahteva nazaj? Verjetno misliš v roku enega leta od posvojitve in ne eno leto po posvojitvi. Ampak ok sej smo se razumele. Recimo, da sem jz v tako težki življenjski situaciji, res v ekstremno težkih razmerah, tako zajebanih, da niti za jutri ne vem kako bo...in da sem noseča. Odločim se, da otroka dam v posvojitev, ker se mi moja življenjska sitacija zdi brezizhodna se torej odločim za oddajo v posvojitev in ne v rejo. Otrok je posvojen, meni pa se na vrat na nos za 100% obrne življenje na bolje, spoznam partnerja, zadanem hišo na lotu, dobim super službo in iz psihiatrije me odpustijo z "ozdravljena"...Hočem ustvariti družino, pa mi ginekolog pove, da zaradi neke komplikacije sploh ne bom mogla več imeti otrok...Valda, da bi v takem primeru zahtevala otroka nazaj. Po drugi strani pa; posvojim otroka, sem mu 1 leto oče in mati in vsa družina. Zanj skrbim kot za svojega, ga ljubim, bi umrla zanj...Pa se najde biološka mati in hoče otroka nazaj...Umrla bi pomojem. Definitivno bi pa zahtevala vsaj stike s tem otrokom. Težke so te zadeve.
|
|
|
|