darilo za diplomo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lily rose -> darilo za diplomo (18.6.2008 7:28:40)

čao, ne vem če sem zadela pravi forum za to vprašanje, ampak upam da mi boste znale svetovat

Moja prijateljice je diplomirala in bo priredila piknik, jaz pa nimam pojma kaj naj ji poklonim. Podarila bi neko majhno pozornost, nek spominček pa nimam idej. Razmišljala sem o knjigin seks v mestu, pa se mi zdi da je razprodana, mogoče rožico, samo bi blo fino še kaj zraven.

Prosim z nasveti na dan,
lp

Volga -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 7:30:43)

Jaz bom moji prijateljci, ki ima danes ob 9.30 zagovor in grem z njo, itak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], kupila srebrne uhančke s swarovski kristalom al kaj je že. Imam že ogledano, tako drobni roza kamenčki, pridejo pa 28 evrov.

lily rose -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 8:56:08)

najbrž bo knjiga seks v mestu in rožica

upam samo da dobim knjigo do konca tedna, če ne se bom morala pa nekej novga spomnit

tinkatonka -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 10:06:56)

Knjiga seks v mestu za diplomo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kaj pa raje knjiga "trgovec z življenjem" od Miloša Kovačiča. Po njej lahko večkrat posežeš za kakšno idejo kako se znajti v poslovnem svetu v katerega vstopa po diplomi.

lily rose -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 10:21:49)

tinkatonka, mislim da ji tvoja knjiga ne bo všeč, ker ni tak tip da bi ful take knjige "brala"

saj je moja tud mal tko tko, sam mislim da ji bo všeč

*alja* -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 10:59:39)

Jas ziher nebi kupla te knjige, ni nobene povezave z diplomo.

kaki uhančki so res boljša zamisel. Jaz sem mojemu za diplomo kupla srebrno zapestnici, ker si jo je želel.

tinkatonka -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 12:02:35)

tinkatonka, mislim da ji tvoja knjiga ne bo všeč, ker ni tak tip da bi ful take knjige "brala"

No sej če ni tak tip, potem pa mogoče vseeno bolje kakšni uhančki kot knjiga.

Sicer je pa darilo za prijateljico, najbrž dobro prijateljico, res zelo osebno, tako da sama najbolje veš kaj ji bo všeč. Pa da ji bo ostalo za dalj časa, da bo imela za spomin.

Jaz sem mojemu bratu podarila to knjigo z posvetilom in vem, da dostikrat poseže po njej, za kakšno idejo, misel,....., vglavnem je knjiga ki jo z veseljem postaviš na knjižno polico. Ampak kot rečeno je odvinso od karakterja. Moj brat je poslovnež, zato je tako darilo bilo čisto zadetek.

tinkatonka -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 12:04:53)

Jas ziher nebi kupla te knjige, ni nobene povezave z diplomo.

Ni fora da ima povezavo z diplomo, bistvo je v tem, da gre za enkratno priložnost in takrat je dobro podariti nekaj kar imam povezavo s človekom, ki mu darilo poklanjaš, ne pa z diplomo.

Eni se bodo razveselili nakita, drugi masaže, tretji dobre knjige. Če osebo, ki ji darilo podarjaš dobro poznaš, skoraj ne moreš faliti v tem, kaj od tega bi se najbolj razveselila.

karin412 -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 21:31:06)

Jaz sem prijateljici kupila lep album za slike.

Anonimen -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 21:35:47)

najbrž bo knjiga seks v mestu in rožica

Meni bi bilo pa tole cisto kul, sploh ce sta prijateljici, ki sta ga skupaj zurali...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jaz bi se for ever pocutila 21, ko bi zagledala to knjigo in obudila spomine; ce jih imata, seveda.

Ne vidim nobene potrebe, da ji podaris nekaj resnega, samo zato, ker je diploma.

MojcaG -> RE: darilo za diplomo (18.6.2008 22:23:58)

Jaz sem dobila prečudovita darila:

- nakit (ok, to je od moža)
- kuli posut s swarovski kristalčki (svetoven!!!) in planer
- dormeo povšter [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
- digitalni okvir za slike
- orhideje
- kozmetiko ala razvajanje (kozmetičarka ipd)

malania -> RE: darilo za diplomo (23.6.2008 10:36:46)

Jaz sem moji prijateljici podarila takega medvedka s kapo in diplomo v roki. Imajo jih v Mulerju, tisti sivi (Me to You) na kartonastih podstavkih, mal večji, ne uni mini.

Stran: [1]