vzglavnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

.ču -> vzglavnik (23.2.2005 8:02:06)

Živjo,punce!
Z mojim:love:sva ugotovila,da vzrok neprespanih noči pri nas ni samo naš najmlajši član družine,ampak očitno tudi vzglavniki.
Ker tud kadar mali lepo spančka celo noč,se midva ne naspiva:(
Ležišče oz.jogi sva že zamenjala.Vzela sva dormeo in je res fajn,samo tisti vzglavnik,ki se ga dobi zraven nama ne odgovarja:(
Razmišljava o nakupu res dobrega vzglavnika,pa me zanima,kako je pri vas s tem "inventarnim kosom",kje ste jih nabavle in kakšni so res dobri?
Ker,da bi kupoval in sprobaval te zadeve po moje se ne da:zmeden2:blo bi pa sicer fajn.

Lp,hvala za nasvete in lep dan vsem skupaj:rozica:

kalimero -> vzglavnik (23.2.2005 8:40:51)

Midva imava ortopedske vzglavnike od Dollarja in sva zelo zadovoljna. Imajo pa različne dimenzije, glede na to, kako največ spiš. Tudi svetujejo v redu. Pri njih sva kupila tudi ležišče. Za pohvalit!

lidia -> vzglavnik (23.2.2005 10:18:31)

Enako kot kalimero, tudi od Dollarja, ortopedski vzglavnik imam že dve leti, še vedno ima dobro obliko in še vedno super z njim spim. Priporočam!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2005 11:05:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SANDY -> vzglavnik (23.2.2005 12:48:13)

Jest bni lahko spala tudi na kamnu, pa bi spala..učas mi pa sploh ne paše imen povštra...tko da s tem še nimam težav 8)

Jančika_ -> vzglavnik (23.2.2005 19:15:05)

Jaz imam že več let otropedskega iz Baumaxa, ki stane jurja pa pol. Ga menjam nekje na eno leto, ker se pač malo hitreje obrabi, ampak je pa super, ker je malo manjši od običajnih ortopedskih.

Stran: [1]