Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 21:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Romune ...Nizozemci so itak v četrtfinalu
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 21:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Romune ...Nizozemci so itak v četrtfinalu dobro. jaz bom pol kar za Hajduka. za feeling
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 21:34:07
|
|
|
|
nizozemka
|
Ja, za Romune mormo. ker makaronarji pa bagetke majo mal prevelik ego. zmenjeno??
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 21:52:15
|
|
|
|
scubadiver
|
Jest pa vseen navijam danes za Italijane in nizozemce
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 22:41:11
|
|
|
|
nizozemka
|
Goed gedaan!! zdej pa u nove boje!!!
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:04:32
|
|
|
|
Pikec
|
kdaj pa je evropsko prvenstvo?
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj pa je evropsko prvenstvo? naslednje 2012. svetovno pa 2010. za Hajduka pa ne vem, kdaj je naslednja tekma. najbrz jeseni
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:07:58
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II kdaj pa je evropsko prvenstvo? naslednje 2012. svetovno pa 2010. za Hajduka pa ne vem, kdaj je naslednja tekma. najbrz jeseni Sam to pa je nekam daleč v prihodnosti. A so zdej kvalifikacije al kaj?
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
A so zdej kvalifikacije al kaj? mogoce za najboljse pivo... , ampak Heinekena je ze zmanjkalo
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:11:30
|
|
|
|
Pikec
|
Pijem laško...
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pijem laško... boljš . jst pa nobenega, je premrzlo. pa se nobenga ni v hladilniku. sej se kar poklapa, vreme in pivo.
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:13:47
|
|
|
|
Pikec
|
skuhi si čaj... jst grem po puhovko pa po tistga smajlija v hladilniku, pol bom pa gledala kako pada sneg...
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grem po puhovko pa po tistga smajlija v hladilniku, pol bom pa gledala kako pada sneg... skoraj, ja.
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:17:49
|
|
|
|
Pikec
|
evo je začel treskat zdej jst grem glb
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
glb ne se utopit.
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:20:20
|
|
|
|
Pikec
|
se ne bom.... sam hudiča k ne štekam... preselim se iz LJ da se rešim vode in plavalne kožice... pol pa tle rata isto ... kožica spet poganja... sam je mal tanjša (očitno gre za varčevanje)
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 17.6.2008 23:55:44
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR se ne bom.... sam hudiča k ne štekam... preselim se iz LJ da se rešim vode in plavalne kožice... pol pa tle rata isto ... kožica spet poganja... sam je mal tanjša (očitno gre za varčevanje) Še vedno si preblizu Lj, pridi v Maribor, sej že imaš en plus ker piješ Laško . Drugače se pa je danes zelo fino razpletlo. Nizozemci in Italijani so zmagali . A bodo še finale skupaj igrali? Sicer pa Mič, bova midve v polfinalu nasprotnici, ko se bosta Italija in Hrvaška spopadli . Sicer pa sem tudi jaz v old time navijala za Hajduk. Nočko.
|
|
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 18.6.2008 0:03:16
|
|
|
|
r1ta
|
Kaj je nizozemka? Ti je dolgcajt? Si se ga napila? V vašem mestu je tudi vsak drug dan slavje? Enkrat Nizozemci, enkrat Turki...in potem spi, če lahko... Sem glih zadnjič enkrat razmišljala, kako bi bilo če bi Slovenija igrala in recimo zmaga, pa si dam jaz dres gor in grem malo po ulicah R`dama divjat, vriskat, popivat, naredim z avtom en điro, pa fejst trobim... Po moje bi me kmalu spokali v umobolnico. Če pa množica divja je pa to čisto gut. Ne glede na to ali se gre za Nizozemsko ali ne... Tu ni pravice, vam povem! Samo, naprej razmišljam, če bi bile pa dve, da združima moči, bi bilo pa že malo bolj normalno, ne?
|
|
RE: HUP, HUP, Nederland! 18.6.2008 8:07:05
|
|
|
|
nizozemka
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Kaj je nizozemka? Ti je dolgcajt? Si se ga napila? V vašem mestu je tudi vsak drug dan slavje? Enkrat Nizozemci, enkrat Turki...in potem spi, če lahko... Sem glih zadnjič enkrat razmišljala, kako bi bilo če bi Slovenija igrala in recimo zmaga, pa si dam jaz dres gor in grem malo po ulicah R`dama divjat, vriskat, popivat, naredim z avtom en điro, pa fejst trobim... Po moje bi me kmalu spokali v umobolnico. Če pa množica divja je pa to čisto gut. Ne glede na to ali se gre za Nizozemsko ali ne... Tu ni pravice, vam povem! Samo, naprej razmišljam, če bi bile pa dve, da združima moči, bi bilo pa že malo bolj normalno, ne? Haha, se te ze kar zamisljam:) Sicer pa, kaj si pa pricakovala?? Sej pa ja ves, da je NL en sam geto. Caki, da se se Marocani pridruzijo Glede trobljenja in ostalega kica se pa popolnoma strinjam s tabo... Se dobro, da ni fuzbal vsako leto, mar ne??
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?