|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izgubili smo...
17.6.2008 20:13:05   
timoteja
no, ne vsi, naša prvorojenka je pri dobrih 4 letih izgubila prvi mlečni zobek, ki je bil popolnoma zdrav. Sicer jih je tudi dobila zelo zgodaj, enkice pri 3,5 mesecih, tako da zato mogoče malo bolj hitro. A je to ful fulhitro oz. kdaj so vašim malčkom izpadli prvi mlečni zobki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izgubili smo...
17.6.2008 20:14:32   
Anonimen
A ze? Tko hitro? Moram zacet sparat....user posted image .

No, upam, da je bilo v veselje in da miska ne bo spala :)

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2008 20:18:41   
Naja30
Ste hitri. Ko sem delala v vrtcu, so jim po 5.letu začeli izpadat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2008 20:27:03   
timoteja
Ja, drage moje, razmišljam, in mi nekaj ni šlo skupaj , in sem se spomnila, da je danes deklica padla pri vožnji s kolesom, čelado je imela, malo je rekla, da se je udarla na usteca, ampak ni bilo nobene panike, nič veliko joka, nič krvavenja, ampak lahko, da ji ga je orng razrahljalo, pri umivanju s ščetko pa je šlo v maloro.... In sem kr malo žalostna, čeprav bodo slej ko prej vsi šli ven. sam zdej sem pa res mal žalostna, ker imam malo slabe vesti. No, hvalabogu pa naši dojenčici izraščajo enkice pri 6 mesecih, za dve smo se že namučili in jih spravili na plano. No, pa povejte, če si po vsem tem nismo zaslužili dopusta na morju. 

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2008 20:29:38   
Anonimen
No, pa povejte, če si po vsem tem nismo zaslužili dopusta na morju. 

Ste user posted image .

(odgovor članu timoteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2008 21:28:45   
Naja30
Kljub vsemu naj bo zobna miška radodarna! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2008 22:10:06   
TIA22
No, moj sinek je bil aprila 5 let star, pa nima že dveh zobkovuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2008 22:33:32   
Janeja
Mi imamo pa drugo skrajnost - Jan bo septembra star 7 let, pa ima še vse mlečne zobke. Že komaj čaka, da bo tudi k njemu prišla miška (kot že k vsem sošolcem), pa je nikakor ne more dočakat. Je že prav jezen nanjo. user posted image
Sicer pa ima čisto zdrave in bele zobke. Sem prav vesela, da je tako.

< Sporočilo je popravil Janeja -- 17.6.2008 22:34:03 >

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.6.2008 8:02:56   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Mi imamo pa drugo skrajnost - Jan bo septembra star 7 let, pa ima še vse mlečne zobke. Že komaj čaka, da bo tudi k njemu prišla miška (kot že k vsem sošolcem), pa je nikakor ne more dočakat. Je že prav jezen nanjo. user posted image
Sicer pa ima čisto zdrave in bele zobke. Sem prav vesela, da je tako.

pri meni je bilo isto, prvi zobki so mi izpadl še le tam v 2-3 razredu osnovne šole (8-9 let), kočniki pa misim da zadnji pri 14 letih, isto pri mojem bratu in imava čudovite zobe, nobenih problemov, upam da bo tako tudi pri mojih dveh, čeprav tavečja ima bol slabe zobke, tamali ima pa zelo zelo lepe in vsak ko ga vidi se čudi kako lepe mlečne zobke ima.

a ja pri 4 letih mi je pa zelo hitro da izgubiš zobek. Vseeno pa čestitke za prvo miško user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 18.6.2008 8:03:46 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.6.2008 9:50:26   
Mišni
Zdaj če se je res samo malo udarila, potem vprašanje, če bi šel ven, če ne bi bil še pripravljen za ven.user posted image  Najbrž ne.
Pri nas v vrtcu je ena punčka stara 5 let, pa je fuuul brez zob, je prav prikupno hecna.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?