prvič sem danes vidla (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pika8 -> prvič sem danes vidla (22.2.2005 23:09:03)

mojega novega malčka.Star je komaj 6 t ,zato se je vidla samo ena mala pikica.Doktorca me je malo prestrašla,ker je rekla da bi se v taki starosti plod moral videt malo boljše,da je zelo zelo mali in da se zna zgodit da ni vse vredu.:((:zmeden:Da lahko pričakujem kake krvavitve.Še celo povedala mi je kam naj grem in zraven mi je dala sliko uz-ja.Naročla me je že čez 1. teden,da vidi,če je vse ok.Če ne ...:((:((

buča -> prvič sem danes vidla (22.2.2005 23:12:46)

Meni je za 4 dni zaostajal v rasti,v 7 tednu še ni bil srček,potem pa je začel:bravo::bravo::bravo:in je dr,rekla,da imam zapoznelo ovulacijo in da se to zelo pozna na začetku.Upam,da bo vse ok in,da boš
:nosecka: vsaj še 8 mesecev...
Držim pesti:miska::miska:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2005 23:14:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pika8 -> prvič sem danes vidla (22.2.2005 23:17:33)

Sploh mi ni vedla pokazat kje je ta pika,rekla je da misli da je to pa to...,neki nastavek in da misli da je tam.V bistvu ni vidla nič,potrdila je nosečnost in to je vse.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2005 23:18:53)

puri -> prvič sem danes vidla (23.2.2005 7:39:55)

Pri men pa ni vidla čist nič, tako da me je poslala naprej, ker je rekla da je verjetno izvenmaternična nosečnost! V bolnici sem bla 3 dni, pa tut niso nič videli in ko so me naslednji dan hotli že ščistit(rekli so že, da ne smem nič jesti), sem šla še enkrat na ultrazvok in se je pokazala majhna pikica!
Ne vem, kaj bi blo, če bi me že odpeljali, kako bi se to izteklo:zmeden:

Nato so mi rekli, da sem imela pač ovulacijo pozneje, kot bi pa mogla bit in da sem prekmalu prišla na pregled!
Pri tebi je pa sigurno isto, ovulacija je mogla bit kasneje!
Sploh pa če je že neki vidla, bo pomojem še vse O.K!

LP:)

Amai -> prvič sem danes vidla (23.2.2005 8:50:24)

Saj je prav, da G opozorijo tudi na slabše možnosti, ampak vseeno... Tudi meni je glede na zadnjo M rekel, da nič ne vidi, pa bi že moral, ni izključil izvenmaternične... in me je naročil čez tri tedne, ki so bili zame tako dolgi... vmes sem naredila še dva testa... Ampak potem se je pa vse tako lepo videlo... in izkazalo se je da je pač ovulacija bila zamaknjena...prepričana sem, da je tudi pri tebi tako... VSe bo v redu!:sloncek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2005 11:09:49)

A. -> prvič sem danes vidla (23.2.2005 13:09:44)

Živjo!
6. teden je še malo zgodaj za prvi UZ, čeprav so ga meni tudi delali, da so potrdili nosečnost. pri meni se je videla le ena mala bela pikica, ki je pomenila utripajoč srček. Glede dimenzij plodkov pa tole: prvi je bil ves čas malo premajhen za svoje tedne, pol se je pa rodil s 4050g 5 dni čez rok. Ta je ves čas malo prevelik, tako da ne vem, kaj naj pričakujem. S tem da sem vedno imela redne menstruacije (sklepam da tudi ovulacije) na 28 dni.

Srečno in LP! Držimo pesti!

Stran: [1]