Katey -> RE: Kratki lasje (8.7.2008 14:10:23)
|
Ma ja, katey, saj jaz vse to vem, samo se malo hecam. Itak, da je prav, da gre k orng strokovanjku, no, saj sem jaz tudi že šla k frizerju za 50 evrov, samo kaj, ko mi je naredila čisto enako kot bi mi sto metrov višje, pri tisti, ki je najbližja mojemu domu in ki mi isto naredi za 20 evrov ali še manj. Kar pogumno. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Katey Volga drugo je če ti jih samo skrajša pa glavo umije, pa če je tebi vseeno kaj naredi si pač izbereš frizerja spotoma. Ma ja, katey, saj jaz vse to vem, samo se malo hecam. Itak, da je prav, da gre k orng strokovanjku, no, saj sem jaz tudi že šla k frizerju za 50 evrov, samo kaj, ko mi je naredila čisto enako kot bi mi sto metrov višje, pri tisti, ki je najbližja mojemu domu in ki mi isto naredi za 20 evrov ali še manj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Kar pogumno. No Volga to je v dostih primerih čist res, se je tudi meni to zgodil, da je bil frizer 'zelo priznan', rezultat pa nič kaj poseben. Zato pravim, da pri večjih spremembah je pa dobro izbrat dobrega frizerja.
|
|
|
|