Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI OBISKI V NOSEČNOSTI PRI DRUGEMU G. 17.6.2008 15:18:50
|
|
|
|
spela14
|
Tudi jaz sem imela prvi pregled pri drugi g., ker je bila moja odsotna....tudi jaz nisem dobila materinske knjižice in mi je bilo rečeno, da jo bom dobila pri drugem pregledu. To se mi je zdelo malo čudno, ampak sem si rekla ok. No zdaj vidim, da je to neka rutina...ali kako bi temu rekla
|
|
|
|
RE: PRVI OBISKI V NOSEČNOSTI PRI DRUGEMU G. 17.6.2008 16:41:01
|
|
|
|
gajka
|
Jaz sem imela prvi pregled (9t) pri svoji G, pa sem kljub temu materinsko dobila šele na drugem pregledu (14t), tako da mi še rezultatov od NS niso imeli kam zapisat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 17.6.2008 16:42:24 >
|
|
|
|
RE: PRVI OBISKI V NOSEČNOSTI PRI DRUGEMU G. 17.6.2008 18:31:05
|
|
|
|
loveforever
|
HVALA ZA ODGOVORE, NČ MI NI TO VŠEČ, TO POMENI DA BOM ŠLA NA MORJE BREZ MATERINSKE KAJ PA ČE SE MI KAJ NAREDI??
|
|
|
|
RE: PRVI OBISKI V NOSEČNOSTI PRI DRUGEMU G. 17.6.2008 20:47:35
|
|
|
|
Naja30
|
Tudi če nimaš materinske, te lahko G pregleda in vidi, kakšna je situacija. Ne misli na to, da bo šlo kaj narobe.
|
|
|
|
RE: PRVI OBISKI V NOSEČNOSTI PRI DRUGEMU G. 17.6.2008 20:49:51
|
|
|
|
gajer
|
tud jaz sem šele pri drugi kontroli dobila mat.knjižico...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?