_andreja_ -> RE: Moja Zgodba - Prosim za nasvete brez obsojanj (18.6.2008 7:47:04)
|
punca, kot prvo nisi naredila nobene napake strašne, in vem kako se počutiš ... kot drugo pa primi tel. v roke in pokliči beseda bo stekla sama od sebe, naj te ne bo strah, včasih je treba zbrat pogum in to veliko mero poguma! tretje: dober dan, mene pa zanima če še vedno sprejemate nove pacijente in če bo odg. pozitiven vprašaj če bi se lahko naročila pri njih. dala ti bo datum in uro ter povedati moraš ime priimek letnico rojstva.... če te bo vprašala če že imaš ginekologa pač poveš da si bila pri 19 pri ginekologu prvič in potem nikoli več.... nisi ne prva in ne zadnja.... četrto na listek si napiši vprašanja, in svoje os. podatke da ne boš slučajno pozabila... peto na zdravstveni kartici se ne vidi nič, oz. v računalnik gleda samo sestra in ne ginekologinja, sestra te pa nima pravico spraševati intimnih stvari. in zdravstvenega kartona ti tudi ni potrebno pošiljati, če ti bodo pa rekli pa reči da ga boš prinesla kar pa dvomim da ti bodo, ker ponavadi sami glede kartonov komunicirajo med seboj. šesto prvi vtis je najbolj pomemben in če se ti bo zdela oseba o.k. ji povej vse po pravici drugače pa reči, kar se ti bo zdelo primerno, tisti trenutek jaz osebno bi povedala veliko poguma ti želim, in poročaj če si poklicala....
|
|
|
|