|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depresivnost v nosečnosti
16.6.2008 23:04:53   
Anonimen
Moja user posted image zaenkrat poteka brez težav, vendar pa mi očitno hormoni nagajajo. Moj partner se verjetno obnaša tako kot se je, pa očitno preden sem zanosila, tega sploh nisem opazila. Tako je otročji, da ga sploh ne morem več prenašat, non stop se kregava. Mene skrbi, kaj bo z otrokom, se bo rodil normalen ipd. partner pa bi rad mojo pozornost, obnaša pa se kot da ne bova imela otroka. Celo zapustila sem ga za nekaj dni, pa ga ni nič izučilo. Vse bolj jokam in sem zato žalostna. Naj grem k psihiatru? Ali je to dokaj normalen pojav?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depresivnost v nosečnosti
16.6.2008 23:07:10   
Anonimen
Naj grem k psihiatru? Ali je to dokaj normalen pojav?

Ja, pojdi.

Ne, ni normalno, da se ti/vama to dogaja, je pa zelo pogosto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2008 23:25:55   
Naja30
Po moje si samo preveč občutljiva zdaj. Jaz sem se tudi v prvi user posted image  včasih spraševala vse mogoče. P mine in sem ugotovila, da je super očka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2008 23:50:11   
izgubljena_ovcka
Mah, midva sva šla skozi isto sranje... mene so metali hormoni, njega je pa stisnilo, da ne bo več trapanja naokrog in otročarij... se je pa umirilo vse po vrsti, sva se zmenila, brez odrekanj in kompromisov seved ni šlo. Tukaj jaz malo popustim, tam se ti bolj potrudiš. Brez pogovora ne boste rešila nič. Zaupaj mu svoje strahove in ga pripravi do tega, da on tebi pove svoje ker jih stoprocentno ima. Pa ne se predat melanholiji, to te kar vase potegne pol...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2008 8:57:05   
nadya
Anonimna, bi rekla da nisi sama. Mislim da se to dostim dogaja, meni tudi. Tudi jaz sem dva tedna nazaj spokala in šla za dva dni k mami. Drugače se super razumeva, odkar pa pričakujemo, mi hormoni ne dajo miru. Mene meče sto na uro, sitna sem, jokava, depresivna, ampak tudi moj bi se lahko malo potrudil. Namesto tega pa tudi on goni svoje pol smo pa tam.
Jaz upam da bo minilo. Tega otročka sva si zelo želela in tudi nekaj časa čakala na njega, tako da bo že.
Ne sekiraj se preveč ker se bo vse poštimalo. Dober pogovor pa tudi marsikaj reši.

lp

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2008 9:29:29   
lex
pelji ga na UZ ga bo ziher troflo kaj se bo zgodilo. Moj je bil prvič isti, ni in ni mogel razumeti zakj sem kar naprej utrujena, da se mi kaj ne da,............ ko je pa videl na ekranu user posted image  se je pa v sekundi spremeniluser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2008 10:21:57   
Anonimen
Ah..midva imava iste probleme. Sem misla, da se to samo meni/nama dogaja. Po eni strani mi gre na živce, po drugi se pol sekiram in jokam, pa razmišljam, kako bom šla in da ga sploh ne morem več gledat. Malo me edino skrbi, kako taki čustveni stresi vplivajo na user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2008 12:41:55   
pizamca
Sama sem v nosečnosti imela preveč pričakovanj in bila preveč občutljiva. Zaradi tega je prišlo do raznih konfliktov med mano in partnerjem, pa domačimi...
Pomagalo je, da sem se enkrat, ko sem imela dober dan pogovorila s partnerjem in povedala, da pač pričakujem, da se zresne, da je bolj prijazen in nežen in da sem trenutno v eni čudni fazi, v kateri potrebujem, da je pozoren in nežen in da drži z mano in da se zna zgoditi, da bom kdaj zaradi hormonov tudi razdražljiva in naj me prooosim razume. Moram ga pohvaliti, ker me je res zelo lepo upošteval in se od nekje cca. 6. meseca do konca nosečnosti nisva niti enkrat skregala.
Poskusi se torej pogovoriti, če pa res ne bo šlo, pa povej ginekologinji, kakšna je situacija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2008 18:35:27   
mihi78
Sem kar pomirjena, ko vidim, da nisem edina, ki "nori" v user posted image . Res zanimivo, da te naenkrat motijo (banalne) stvari, ki jih prej več let nisi opazil. Jaz se tolažim s tem, da se bo stanje (nekaj mesecev) po porodu normaliziralo pa da bom malo bolj skulirano gledala na vse. Pri drugim pa bom že itak ql ko špricar! user posted image LP

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2008 13:57:10   
jovanotta
Ah ti moški so si vsi po malem podobni. Moj je na začetku moje nosečnosti rekel svoji sestri, da sem enkrat kar iz ljubega miru šla bruhat ... user posted image  Sicer pa me kar razume, dostikrat kuha in mi pomaga. Ene reči pa jim nikakor ne grejo v glavo. En dan, ko je otroček malo bolj močno brcnil, je bil ves v strahu, če to mene boli ... user posted image  

Sicer sem zelo zadovoljna, ker se vsaj trudi, da mi ne bi šel na živce user posted image  Mislim pa tudi jaz, da je pogovor najboljša stvar.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2008 15:28:10   
Acjom1
Joj, tudi jaz bi včasih kar najrjši spakirala in šla domov. Enostavno imam včasih vsega preko glave. Pa če probam realno pomisliti, ni nič drugačen, kot je bil prej, ampak včasih mi gre enostavno kar na živce, zdi se mi otročji, nedorasel... Ma res upam, da bo potem, ko se bodo hormončki pomirili, vse tako kot je bilo.

(odgovor članu jovanotta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2008 22:49:23   
blanka1
oj
da se jaz povem. Jaz sem imela obdobje- kar naprej bi se jokala pa sloh ni bilo pravega razloga. Moj je vcasih kaj rekel in ze sem bila v solzah, potem me je spraseval kaj je narobe jaz pa se bolj v jok. Vcasih ko sem bila sama doma sem se kar nalepem zjokala in potem sem se pocutila bolje in cez nekaj casa je to vse skupaj minilo. Moj pa se je trudil koliko se je dalo in se izogibal prepirom, ceprav sem vcasih sama zacela. Mojega moram res pohvalit- res skrbi za mene in sem vsela da ga imam.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?