Hope2 -> RE: Nosečnost in potovanje (17.6.2008 5:53:22)
|
Mene bi bolj kot vročina in letalo skrbela hrana in higienske razmere. Sem noseča in potujem z letalom mnogo daljšo relacijo, živim pa tudi na veliki vročini. Vse kar je, letalo in vožnja te lahko v začetku nosčenosti zelo utrudi in si potem kot cunja še več dni. Če ti je slabo, je samo še huje. Predvsem v hotelu, ko ni nujno, da ti bo dišala ravno tista hrana. Dopust bo lahko ena sama katastrofa, lahko pa boš uživala. MOraš tudi vedeti, da so prvi tedni nosečnosti najbolj kritični. Zase vem, da v Egipt ne bi šla v nosečnosti, saj bo Egipt stal tam še drugo, tretje, četrto.... leto. Sem pa že bila, na srečo brez prebavnih težav in imam lepe spomine. Če malo pobrskaš po iskalniku, se je to vprašanje že večkrat ponovilo in si lahko prebereš, da kljub pazenju na prehrano, hotelu s 5 zvezdicami, so imeli porazen dopust zaradi želodčnih in prebavnih težav. Videla boš tudi nekaj nosečk, ko so uživale in se vrnile zdrave iz Egipta. Odločitev bo tvoja, odvisno kaj ti več pomeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|