Anonimen -> Samoplačniški UZ in spol otroka (16.6.2008 20:59:28)
|
Pozdravljene! Namerno sem anonimna, ker sva se z dragim odločila, da tokrat nobenemu ne poveva, da greva na UZ (pričakovanja v prejšnjih so bila enostavno preveč nad povprečjem). Nekaj časa sva odlašala, sedaj sva se pa odločila, da greva poskusit še enkrat. Naš otroček se ni hotel pokazati ne na NS, ne na MF, zato razmišljam o samoplačniškem UZ v zasebni ambulanti. Ker imam še en dan pred tem pregledom, se mi postavljajo vprašanja, če sploh ima smisel iti. Tokrat ne pričakujem toliko kot sem od MF (kar se spola tiče), poleg vsega bi res rada izvedela, da je z otročkom vse ok, kar je najpomembneje. Zanima me, ali je bilo pri kateri tako, da se na MF spol ni videl pa je potem dr. malo počakala ali kaj svetovala, da se je lega spremenila ali se je pač končal pregled brez def.spola? Moj pravi, da ni osredotočen na spol in da se ne bova več obremenjevala, če se ne bo videl, vse dokler je z otrokom vse tako kot mora biti, sama pa sem v dvomih ali se splača še na en UZ ali ne... Hvala za odgovore.
|
|
|
|