Pupica -> Danes sem pa jaz :grrrrrrr: (22.2.2005 22:24:45)
|
Ne vem no...zdej se mi zdi, kot da sem jaz izdala njeno prijateljstvo:ups::ups::ups: Jaz namreč vedno sama ponudim pomoč, ker vem, da je nekaterim težko povprašat. Tako da tudi posojam stvari. Jezna sem pa samo za to, ker se je ponujala, da mi posodi, pol pa tkole... Je pa res, da je eni prijateljici rekla, da ima kupca za te stvari, drugi pa da bo stvari dala naprej eni drugi, tretji prijateljici pa da jih ima doma in da ji lahko posodi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: ja res je *tare, sem ob 15 jurjev pa imam za to poleg babyphona še eno vedenje več...ni taka za kakršno sem jo imela. No sem si pa tudi nekaj stvari sposodila od kolegice, ki bo zdaj zdaj rodila, vendar me ni nikoli rekla naj vrnem, ker se je meni zdelo samoumevno da vrnem če bo dobila tudi ona :duda: (imela sem sposojeno posteljico, ker se mi pa res ni zdelo smiselno kupovati 2 posteljic). Vendar je ravno tisti čas ko sem vrnila malo posteljico prišla na obisk znanka in dejala, če hočemo stilsko zelo lepo ohranjeno posteljico, ki pa je stara 50 let-seveda sva bila oba več kot navdušena, ker je bila tako lepa). U glavnem moj moto je še vedno bom posojala, saj včasih ne veš kdaj tudi tebi lahko to prav pride! Žal mi je le to, da se ta kolegica ki je želela stvari takoj nazaj ne zaveda, da si vsak dan sposoja stvari...hja mogoče pa ji nisem več interesantna, ko ji nimam več kaj za posodit, ker je Tia pač mlajša, foušija pa svoje nardi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|