mojca345 -> Zgodnja nosečnost in bolečine (16.6.2008 17:53:11)
|
Pozdravljene bodoče mamice, Zanima me če je katera imela v zgodnji nosečnosti ( 4 tedna naprej... ) močne bolečine v spodnjem delu trebuha ? Namreč mene matrajo bolečine že 3 dni. So zelo podobne tistim pred M, ampak 3 krat manj močne. Ker pri tistih, ko je M, ležim, tako me boli in ne morem niti funkcionirat dva dni. Imam pa neredne in sem čakala najdaljši ciklus kar sem ga imela in danes je prvi dan, da je izostanek. Zjutraj me je fejst bolelo, zdaj proti popoldneu pa se je umirilo. Danes, ko me je bolelo, nisem mogla skakat ( delam v vrtcu ), še hodila sem težko na sprehodu. najraje sem kar sedela. Čutim tak pritisk v trebuhu. Na wc skoz hodim, ko zmešana. Ni več normalno mi, čeprav pri meni je značilno, da pred M hodim na wc, ampak tokrat hodim kar tako tudi če je zelo malo vode. Utrujena sem pa itak, to pa tudi zaradi dela. Testa še ne bom delala, se pa iskreno bojim, da ni kaj narobe z mano in se sprašujem, če bi te moje bolečine bile normalne za morebitno nosečnost in če ni, kaj je potem ? Pri prvi nosečnosti se spomnem, da me je neki bolel, pa potem M ni bilo, apak takrat nisem bila pozorna na vse neke detajle, zdaj sem bolj panična, ker si tako močno želim pikico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|