Anonimen -> Nekaj kratkih vicev (16.6.2008 15:03:31)
|
Na granicnom prijelazu carinik rutinski pita putnika: - Viski, konjak, rakija, cigarete? - Ne, hvala, ali može jedna malo gorca kavica! ************************************************* Pitao jedan spermic drugog: -Kako cemo kroz jajnike? -Polako tek smo prosli krajnike! ************************************************* there are three women rings: engagemant ring wedding ring sufering ************************************************* - "Konobar, vec peti put narucujem cevapcice." - "Zaista, gospodine? I jos se niste najeli?" ************************************************* Doktore, pomozite mi, drhte mi ruke. -Pijete li mnogo? -Ne, najvise mi se prolije! ************************************************* Dodje Mujo u Njemacku na benzisku,zabije si crijevo za tankanje u dupe i pocne tocit. Istrci svabo iz kucice i pocne se derat "Aber das is nicht normal !!!". Veli Mujo "Nein,das ist Super !". ************************************************* Razgovaraju dva kondoma: Jarane ja stalno u zadnje vrijeme sanjam djecu. Kaze mu drugi na to: Jebes mi sve jarane,ti si puk'o!! ************************************************* * Sto kaze slijepac kad mu das ribez u ruke? - Jebo mater, ko je ovo napiso? ************************************************* Hvali se jedna kokos drugoj; -Ja nosim jaja prve klase,a ti tek druge!!!! -Pih!-na to ce druga-nisam luda da za tako malu razliku u cijeni riskiram hemeroide!!!
|
|
|
|