maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Prijateljica! Brez narekovajev! Jaz bi rada pomagala obema, ker bi bilo vsem trem lažje, če si nebi bila starša skozi v laseh. Tudi otročku! Prijateljica obema, a njo poznas iz njegovega pripovedovanja? Sicer jima ne more spomagat. Tvoje vmesavanje samo priliva olje na ogenj. Z druge strani, premisli kako bi tebi izgledalo, ce bi te moski, ki te je zapustil zaradi druge cisto vsak dan prihajal. Koliko moznosti bi imela, da si uredis lastno zivljenje in ali se ne bi pocutila kot na vrvici, ker bi na nek nacin svoje zivljenje mogla podrediti njegovim - sedaj sem tu , hocem to in to... Kot na obesalniku. Ne zagovarjam dejanj te zenske, ce drzi to kar pises, vendar tudi on ravna precej nepremisljeno. Hoce drugo zensko, a hoce bivso druzino v kolicinah, kot bi bili se druzina. Hoce otroka vsak dan, a noce vec biti del druzine. Se ti ne bi zbala, da to dela, ker hoce pripraviti teren za skrbnistvo? Ce zenska hodi v sluzbo, koliko casa potem njej ostane, da ga prezivi z otrokom - ona opravi vse dolznosti, za na boljse, sprehod in igro je pa oce na vrsti..., ko prideta nazaj, pa znova obveznosti - kopanje, uspavanje itn... Pa pustimo na stran znacaj te zenske in njene ispade. Dejstvo je, da ji je na glavo obrnil zivljenje in se pricakuje, da bo naprej tako, da bo ona povsem podredila zivljenje njegovim zeljam. Resno bi me pa zanimalo, koliko se je z otrokom pred odgodom iz druzine pravzaprav ukvarjal, glede na to, da je imel cas za investiranje v paralelno zvezo in glede na to, da je sedaj otrok star 20 mesecev. Podpišem. Jaz bi tut popenla, če bi ga imela vsak dan vratih in to po možnosti, ko se njemu zahoče. A prej pokliče - je ona dovolila, da pride vsak dan? Sicer njeno obnašanje ni ravno kul in ok - samo očitno želi stike urediti - vsaj to sklepam, da pomeni, da ko bodo stiki urejeni bo lahko videval malo - mogoče ga hoče na ta način celo pripraviti k temu, da se stiki čimprej uredijo. S tem ko bo on še vedno vztrajno hodil vsak dan k njej - bo odnos samo še poslabšal. Naj jo vpraša - kdaj bi lahko imel stike in se potem tega tudi drži.
|