Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A bi bile jezne, če bi se jaz za nekaj časa o... 22.2.2005 20:55:51
biba77
Pa, ves, kaj: tri poz. urinski testi, na UZ nic, in v krvi nic... Mogoce pa so kako kri od enega 70 letnega vzeli v lab. Malo pomesali vzorce... Njemu pa kazejo, da je nosec... :)-:)-:)-
Ne, neeeee, testa ne bomo vec delali. Zdaj pridno papamo Dabrostoncke, da bo prisla M in bomo sli na HSG. Do prvega aprila moram imeti izvide. In to ni prvoaprilska sala..:)-:)-:)-:)-
A bi bile jezne, če bi se jaz za nekaj časa o... 22.2.2005 20:58:28
biba77
Ja, danes prvi dan in sem dve vzela. To je tisto, kar vpliva na M, ne pa tudi na O in ne skodi v primeru, da si :nosecka:. Pred Klomifenom sem imela Dabroston 3 mesece za urejanje ciklusov. Ti ga nikoli nisi rabila?:zmeden2::zmeden2:
A bi bile jezne, če bi se jaz za nekaj časa o... 22.2.2005 21:00:23
biba77
Tia, tia, ti si tudi ena. A ti ne verjames vsem tem testom? Jaz se ne morem proti vsemu borit: neplodnosti in testom. Eno mora zmagat in to zagotovo ne bo neplodnost!!! Pac ne bom imela malega skorpijoncka...
A bi bile jezne, če bi se jaz za nekaj časa o... 22.2.2005 21:05:10
biba77
Tia, a si ti s kako coprnico v zlahti. da bi ona pri Piki in meni malo magije uporabila? :)- Pika rabi :modri:, jaz pa :roza:. Sva dobri placnici,ampak placama sele po povzetju.:bravo::bravo: :miska: PS: Hvala,:rozica::rozica::rozica::rozica:!
A bi bile jezne, če bi se jaz za nekaj časa o... 22.2.2005 21:09:52
biba77
Anitka, kaj pa ce se zmenimo na smucanju ta vikend? Pa se po smucanju malo vsedemo in kako recemo? Bi se ostale (:nosecka::nosecka::nosecka: ) pac po smucanju pridruzile...:bravo::bravo: