Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 12:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne govori. Katastrofalno vreme.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
madona, jz še nikoli nisem šla v bundi na morje, letos pa...
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:04:45
|
|
|
|
Lepotica
|
Upam, da se bo morje sploh segrelo za kopat.
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:06:12
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz se tudi čudim temu vremenu - januarja so bile iste temperature, kot junija
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:11:55
|
|
|
|
Katey
|
Res katastrofa, pri nas klima laufa samo še za ogrevanje , hladili očitno še lep čas ne bomo.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Bla bla, marca ste pa vse lepile clanke, kako bodo ti pomladni meseci nadpovprecno vroci. Pa smo marca imeli sneg, aprila april in maja maj in april v kompletu. Majske temperature so bile za 1°C visje, kot je dolgoletno povprecje. Ne, ni normalno, da gres sredi junija ven v dolgih rokavih in anoraku Sicer pa raje tak mraz, kot pa 40°C, ce mene vprasas Bomo v morje pac samo noge namakali in Luno, pa bo lih tako ok.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 13:47:45
|
|
|
|
Mišni
|
Obupno je, prav res. Pa O.K., da pozimi ni snega, še gre. Geeš pač tja, kjer umetnega naredijo, pa je. Ampak da pa poleti ni toplo ... ma to je pa žalostno.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:02:57
|
|
|
|
.ču
|
Ni kej za vrjet ....sej čutimo ....kriza, res! Ravn razmišljam, da bom spodnjo majico spet "namontirala"....in žabe....sred junija
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa sonce sije , pa mrzlo tudi ni.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:31:04
|
|
|
|
Katey
|
Roda17, kje pa si da ti sije sonček in je toplo, ti prov zavidam.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V Prekmurju, samo ne bo več dolgo tako. So na vidiku že oblaki.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:56:14
|
|
|
|
LoCa
|
meni klima kr še greje :/ ma dej, RAJE 40 STOPNIJ, ker to pomeni SONCE. in js že pol leta žvim z oblaki nad glavo, se mi ne zdi zdravo SPLOH. zabedirana sem, konstantno me pritisk dol tlači, in sonca mam pomanjkanje k že tričetrt leta ne sije več kot par dni skupaj. tko da ja, raje 40 stopinj kot pa to sranje zdej.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 14:57:57
|
|
|
|
*kinnie*
|
Mi je kar ok, da je tako, tiste pretirane vročine tudi ne maram, ko človek komaj diha. Edino, mal bad je, ker gremo zdaj na morje in samo upam lahko, da se bodo mulčki lahko kopali. Je pa res to vreme čisto zmešano....se bo treba navadit, da tistih lep poletij verjetno ne bo veliko...
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 15:00:04
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: *maja Saj bo bolje kar se tiče stopinj...bo malo topleje: http://uk.weather.com/weather/10day-Ljubljana-SIXX0002 ne še obupat . No, hvala bogu, bo vsaj konec tedna sonce. Mi bomo šli kar kampirat.
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 15:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: roda17 Pri nas pa sonce sije , pa mrzlo tudi ni. važička!
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 16:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Brrrr... men tud zebe... Ponoči sm spala pokrita z odejo in koco(kljub debeli pižami), pa me je vso noč treslo. Zato sm zjutraj že iskala body za moje ledvičke, in čez dan nekako prebrodila v službi in na poti domov, zdaj pa.... uh, kriza... na sebi imam bodi, majico z dolgimi rokavi in debelo jakno, pa me še kr trese. Mrazek je, ja- in to tisti ta'pravi, konkretni!
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 17:15:00
|
|
|
|
hmm...
|
Mene morje ne skrbi, ker grem preveč v južne kraje.
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 17:38:45
|
|
|
|
janjja
|
Mi smo bli prejšnji teden na Lošinju in je bilo 35 stopinj, pa pridemo na štajersko pa 15 stopinj. Zdaj sem pa na atibiotikah - gnojna angina in še vse kaj druga polek - nahod, sem brez glasu.... KAAAAAAAATASROFAAAA! (Pomeni kričanje?! Pol bom še enkrat )
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 16.6.2008 19:13:46
|
|
|
|
citrončica
|
Ja,prejle so se sosedje vrnili z dopusta, odšli so v petek po službi, na glavni, 14dnevni dopust, pa jih baje še ni tako zeblo, pihalo je...mraz v bungalovu, kalorifer non-stop laufal...in prišli so domov, najbrž že kurijo ...upajmo, da vsaj malo posije sonček, no
< Sporočilo je popravil citrončica -- 16.6.2008 19:14:57 >
|
|
|
|
RE: Saj ne morem verjet, da je tako mrzlo 17.6.2008 7:00:44
|
|
|
|
srki
|
Včeraj popoldne, ko sem prišla iz šihta, je pri nas kazalo celi + 10 stopinj. Kiperbuš je delal na polno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?