Gina -> RE: "Kaznovala sem ga" (16.6.2008 21:34:34)
|
Taki deci, ki se opravičujejo za take reči, kjer jih dolžiš za reči, ki niso glih resnične, so redki. Zelo si lahko srečna, da imaš enega od takih. Večina bi naredila obratno. Če ne bi razumela, ko bi ti prvič povedali, da nič hudega ne počnejo, pa če bi jih še napadala in napadala in jim kaj "lepega " povedala bi: tebe "kaznovali" s čimerkoli še... al bi se držali nate, ali bi šli naslednji dan s prijatelji na žur ali šraufat ali na svoj šport ali za cel dan v službo od hudega, da bi se te izognili, ali bi se drli nazaj, ali pa, bi se delali, kto da nič nisi rekla, pa bi zaspali obrnjeni na drugo stran. Jaz tudi včasih, če ne morem spat klepetam po netu, pa je tudi moj že medtem šel ponoči na wc, pa se ni nič razburjal. Aja, meni se zdi, da se počutiš čist preveč ogrožena zaradi ničesar hudega. Težko je s takimi ljudmi. Človek ima skoz občutek, da hodi po jajcih. Fajn je, če v odnosu tega ne bo preveč, ker če človek mora ves čas pazit, kaj dela, ker se njegov partner počuti od vsega ogroženega in ima za neumnosti izpade, mu enkrat lahko poči film.
|
|
|
|