|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test? da ali ne?
16.6.2008 12:01:41   
misk2
drage moje...strah me je iti po test ker se bojim novega razocaranja.... user posted image zadnja je bila 18.5 imam jo pa tocno na 28 dni...znaki??? kaj pa vem...ker se ta mesec nisem kej prevec ukvarjala s tem ali bomo user posted image  ....ker imam napovedano op( lpsc in hsc 2.7.) zdej je pa kr ni...   nasveti prosim!!!

strah me je da bi zdej zanosila ker sem izvedela za septum in me je strah splava.....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test? da ali ne?
16.6.2008 12:13:53   
pokica_
misk2, nič se bat že vnaprej, ker tako samo privabljaš negativne misli....vedno je treba pozitivno pričakovat in pozitivno mislit in se bo vse poštimalo.
Zdaj pa kr hitro po test, da nam sporočiš veselo novicouser posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2008 12:23:46   
misk2
kaj pa ce pocakam do jutri...ce jutri ne bo..potem grem po test.... sej danes je sele 30 dan...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2008 12:26:13   
Marogica
Glej, v bistvu je vseeno in ne vem, zakaj bi čakala. Kar je, tako je. Če boš razočarana, boš razočarana pač kakšen dan prej ali kasneje. Dejstvo ostaja. TOrej čimprej razčisti, kako je s teboj. In če imaš vedno na 28 dni, ne vem zakaj bi čakala. Test kupituser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2008 12:35:53   
pokica_
Jaz tudi ne vidim razloga za čakanje v tem primeru, drugo bo bilo, če ti še M nebi zamujala, tako pa predvidevam, da ti ni vseeno čakati na primeren trenutek, tako kot ti ni vseeno, kakšen bo rezultat. Čakanje te dela samo nestrpno in neučakano, tega si pa ja ne želiš kaj?
Če bo user posted image  bo veselje večje, če pa nebo, pa pač nebo,...pa naj čakaš na to 1,2 ali 3 dni, kajneuser posted image .

Bržžžž po testek!user posted image  

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2008 12:52:13   
misk2
eto..narejeno
sla sm po test.....
od muke pa lulat ne morm ...morm spit ene liter vode
ha ha ha

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2008 13:02:40   
Rakica_80
Misk, dej preseneti nas z lepim velikim + in ne se nič bat, kar na lulanje hodiuser posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2008 13:09:24   
murkica
No vsekakor ti želim plus. Sporoči pa kakšen je rezultat.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2008 13:17:05   
pokica_
Misk, sem se zdaj na glas nasmejala, ko sem prebrala tvoj zadnji post do koncauser posted image . Eto narjeno....pa čakam, da kaj poveš...pol pa, da ne morš lulatuser posted image user posted image user posted image .

Hitro luuuulatuser posted image , pa glej da nam hitro javiš rezultat! Pa naj bo kakršenkoli...bomo s tabo v dobrem in slabemuser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2008 13:20:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

eto..narejeno
sla sm po test.....
od muke pa lulat ne morm ...morm spit ene liter vode
ha ha ha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne preveč pit,da ne boš mela preveč razredčenega urinauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2008 13:29:14   
misk2
tkole mamo....testek je pokazal -------....user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2008 13:57:42   
pokica_
zelo mi je žal da ni + user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nič bit žalostna veš,...prej ko si naredla test, prej veš kako je stanje. Če ga nebi naredla danes, bi bila pa spet jutri razočarana.
Prej si izvedla, prej boš spet veselauser posted image .

Pa verjemi da bo enkrat sigurno, če ni zdaj, bo lahko naslednji mes, če ne pol, pa za 2,3 mes....vse še bouser posted image , sam obupat ne in veselo user posted image , da se bo fajn prijelouser posted image .

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2008 13:58:58   
pokica_
BTW, midva tudi delama na user posted image  in vem kako je razočaranje ko ni +. Ampak saj bo enkratuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2008 14:46:02   
murkica
Misk dokler ne pride user posted image  je še vse mogoče. Držim pesti, da je vseeno ne bo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2008 17:39:44   
D.Mateja
Misk tud jaz držim pesti zate in da je ne bo naslednjih 9 mesecev. Pa še

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2008 17:40:45   
D.Mateja
Sem prehitr prtisnlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da je ne boš dobila.user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2008 22:28:40   
misk2
hvala ker drzite pesti....mogoce je pa se upanje...mogoce je bil test prehitr...ker tecke se ni

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2008 22:29:55   
Marogica
Tudi jaz držim pesti...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2008 22:31:29   
misk2
zlata si...user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.6.2008 22:33:28   
Marogica

zlata si...user posted image

Vem ja.....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.6.2008 22:43:28   
Blejka26
tudi jaz držim pesti zate,da se ne bo pojavila zlobna teta in da se ti bo pokazal plusek..pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.6.2008 22:44:45   
misk2
hvala blejka...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.6.2008 23:09:20   
Marogica

.ratalouser posted image

Bravo, sedaj pa da bi ti samo še pri testu ratalouser posted image . Kateri test si pa imela?

R. Tagore

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.6.2008 23:12:45   
misk2
ja res je...ko bi vsaj...clear blue
dons je 30 dan

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.6.2008 23:16:51   
Marogica

ja res je...ko bi vsaj...clear blue
dons je 30 dan

CB je meni vedno pokazal takoj, torej en dan po izostali menstruacijiuser posted image .... Je v večini primerov res med najbolj zanesljivimi.

Pa pusti se vseeno presenetiti.. Nikoli se ne ve...user posted image

R. Tagore

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.