malika -> Mi bi radi naredl bratca (23.2.2005 9:56:35)
|
Ima katera revijo Mamina nosečnost in porod? No v njej piše točno kaj moraš naredit, če hočeš fantka ali punčko:)- Strokovna razlaga :)- : če si želite fantka -v tem primeru je dobro, da ima ženska med spolnim odnosom orgazem. Pri org. se maternica krči, to pa omogoča tako dobremu plavalcu, kot je kromosom Y, prosto pot vse do materničnega ustja. -s prvim dnevom v mesecu pa do dneva ovulacije popolnoma prekinite s spolnimi odnosi. Potem pa imejte odnose tistega dne, ko ovulirate in enkrat bolj zgodaj naslednjega dne.Potem počakajte tri dni ter vse skupaj še enkrat ponovite(vse do začetka naslednjega menstrualnega cikla).Tako boste imeli med ovulacijo veliko število semenčic, ali povedano drugače, veliko število kromosomov Y. -penis naj bo globoko v vagini, da semenčicam ne bo treba plavati predaleč. pa še nekaj: Veliko bolj je verjetno, da boste rodili fantka, če: -je to vaš prvi ali drugi otrok -ste že prej rodili fantka ali pa je v družini vašega partnerja veliko moških potomcev -pričakujete dvojajčna dvojčka -ste bili umetno oplojeni, a za ovulacijo niste potrebovali nobenih zdravil -imate rok poroda poleti -je posteljica precej nizko v maternici -se je vaš partner zdravil zaradi neplodnosti -je vaš partner relativno mlad -sta oba s partnerjem desničarja Pa če katero zanima še za punčko: Če si želite punčko: -sp. odnose imejte čimbolj pogosto, vendar z njimi prekinite dva. oz. tri dni pred ovulacijo-če bo semenčec manj, potem bodo le te vsebovale več kromosomov X. -med ejakulacijo penis ne sme biti pregloboko v vagini -dva oz. tri dni pred ovulacijo ne imejte sp. odnosov-med čakanjem na sprostitev jajčeca bodo preživele samo močnejše X semenčice -če se le da, naj pri spolnih odnosih ne pride do orgazma. pri org. se namreč tvori več sluzi, ki pa najbolj ustreza semenčicam, ki vsebujejo Y kromosom. Poleg tega pa se pri org.maternica krči, kar pomeni, da lako kromosomi Y lažje vstopijo v vagino. Malo več možnosti je, da boste rodili punčko če: -imate rok poroda pozimi -ste jemali hormone za pospeševanje ovulacije -vam je bilo med nosečnostjo pogosto slabo -pričakujete edentična dvojčka -že imate otroke -že imate najmanj dve hčeri -je bil med sp. odnosom vaš partner pod stresom -je vaš partner starejši -kadite -vaš partner preteče vsak dan od 7-10 km Evo strokovna razlaga. Če deluje ne vem, jaz sem imela prvič rok pozimi, moj je starejši,...imela tudi nizko posteljico pa imam fanta, kaj bo zdaj v drugo pa še ne vemo. Nekak slutim na pupo. LP9nebesa
|
|
|
|