maniac -> RE: psička postaja huda in nevarna (19.6.2008 21:48:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Jaz na tvojem mestu ne bi premišljevala, že prvič ko je otroka ugriznila bi jo alli dala drugemu lastniku ali pa bi jo uspavala. Tako smo mi že naredili (res pa je da je bil pes že precej star, vendar ne glede na to), ker so otroci na prvem mestu. Vem da se sliši kruto samo tako pač je. Ma, dej, neumnosti pisat. Mislim, jaz tega res ne morem razumet, pa smo tudi mi imela agresivnega psa (sicer ni bil napadalen do nas, pa vseeno). Kako potem vzgajate svoje otroke? Nic cudnega, da po svetu hodi toliko egoisticnih, vase zagledanih ljudi, ko pa jih ze starsi ucijo, da imajo prednost pred vsem(i), da se druga ziva bitja pac "pospravi", ce niso narejena po nasi meri. To pocnejo zveri, ne pa ljudje. Dober lastnik se bo najprej odpravil k pasjemu psihologu. Mala maja, Katarina Wallas je res super, drugace pa vem, da imajo tudi na Gorkicevi v Ljubljani eno pasjo psihologinjo, pa se ne spomnim, kako ji je ime (Sabina nekaj). Aja, pa jaz bi na tvojem mestu poskrbela, da se otroci ne bi sami zadrzevali s psicko.
|
|
|
|