obleka za novorojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


patricijap -> obleka za novorojenčka (16.6.2008 9:08:13)

Pozdravljene,

jaz sem šele v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in vas prosim za nasvet, saj ste vse to dale skozi pa boste najbolje vedele. 

Moja mala pikica bo prikukala na svet v sredini avgusta, glede na zadnja leta predvidevam da ne bo ravno neke vročine, pa me zanima kako obleči novorojenčka. Dobila sem kar nekaj tetra majčk, bodijev in pajackov.  Naj bi bila ena plast več kot se oblačimo mi pa me zanima kaj npr. obleči čez žabe in tetra majčko? Pajacka in jopico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako ste ve praktcirale??

Vem da obstaja toliko seznamov kaj nabaviti, rada pa bi vaše konkretne izkušnje, kaj vam je dejansko najbolj prišlo prav!
Hvala!!

patricijap




Duškica -> RE: obleka za novorojenčka (16.6.2008 9:21:27)

Res je odvisno od vremena...Ko sem jaz konec avgusta 2000 rodila sina, je bilo ravno vroče in 39 stopinj. Zato mi je patronažna rekla, da grem lahko z malčkom takoj ven (tudi v stanovanju je bilo vroče) Oblečenega pa sem imela v majčki s kratkimi rokavi in v plenicah (široko povitega) in nogavičke na nogah. Bil pa je v globokem vozičku. 
Že v porodni sobi mi je zdravnica povedala, da so otroci v inkubatorjih samo v pleničkah - noter pa je 37 stopinj....

Ti presodi sama. Odvisno od temperatur...




Stran: [1]