tititi -> RE: kvas za peko kruha (17.6.2008 8:38:33)
|
Zdravo, moj tudi ne topi kvasa v vodi. Da pa sol in sladkor v eno malo skopano jamico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ki jo potem zasuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in čez celo površno da male koščke kvasa... uglavnem igra se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa odkar rabiva manjšo količino kvasa tudi kruh manj dol pade... veš dosti je tudi odvisno od moke, pa kakšen program ima tvoj aparat, tako da nasveti so vedno dobrodošli, kako pa dela tvoj aparat, da je vam kruh najboljši, moraš pa sama ugotovit s poskušanjem. Dosti uspeha. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|