|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v s
22.2.2005 19:27:45   
SashaB
Zadnje dni se mi v spodnjem delu trebuha (nekje na dnu maternice, tam pri kosti) ob hoji pojavljajo zoprne bolečine. Enako je ko poskušam premakniti noge, jih prekrižati...:( Drugače vse normalno, malček pridno brca :bravo: in tudi počutim se ok.
Prosim povejte če je imela kakšna podobne izkušnje in kaj naj bi bil vzrok.:zmeden:

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečine v s
22.2.2005 19:38:51   
urši77
Eno kolegico je zelo bolelo na tem mestu, pa se je izkazalo da ima počeno simfizo. Dobila pas za podporo trebuha - je blo bolš:) Je bila pa že zelo visoko noseča in tudi sicer s kakim kg preveč!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečine v s
22.2.2005 21:48:41   
puri
Meni se je to tut dogajalo, pa je bilo na koncu vse O.K!
Mislim, da to ni nič hudega!

lp:)

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečine v s
23.2.2005 9:16:37   
ZVEZDICA 22
POzdravček!

Sasha moram ti povedat, da imam popolnoma enako težavo kot ti in da me je to začelo oleti kakšen teden nazaj!Občutek je ful zoprn in kadar se usedem in hočem prekrižati ali kakorkoli zdvigniti nogo me boli čisto spodaj.jaz sem ugotovila, vsaj upam, da je res to to, da me to boli in sicer zaradi moje zelo grde navade,občasno predolgo zadržujem vodo.je pa tudi možno zaradi zaprtja.Jaz sem v 22. tednu.Pa ti, v katerem tednu si?

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečine v s
23.2.2005 11:07:09   
Meceno
Mene pa zanima če katero boli medenica ?
Boli me vbistvu samo desna polovica ritnice ko se sprehajam , ko ležim na postelji s pokrčenimi nogami ,ali ko počepnem , včasih pa nič :ups:
Me pa že od 1.dne nosečnosti ,občutek je nekako kot krč ,me zelo skrbi ker je včasih neznosno .

Me pa daja zadnje čase ista bolečina spodaj pod pasom ,ampak samo ko grem na veliko potrebo:(:zmeden2::zmeden:

Lp :nosecka: in prvič v tem forumu , sem bila do sedaj samo na enem ( prva nosečnost )

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečine v s
23.2.2005 21:16:59   
SashaB
Jaz sem v 23t torej se lahko še kje srečava. Res pa je zopern občutek. Kot praviš, kadarkoli poskušaš premakniti nogo. Vode ne zadržujem, se mi pa počasi dozdeva da bi lahko bilo od utrujenosti. V službi namreč večinoma sedim potem pa še na faksu. In vse to skupaj nanese, da zvečer samo padem dol...:racka:
Mogoče bo to to. Bom poskušala malo več počivati.
lp

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečine v s
24.2.2005 21:59:17   
TRINE
Tokrat se bom tudi jaz oglasila. Jaz sem v 35 T z istimi problemi kot ti. Včeraj sem svoji ginekologinji omenila bolečine v sramni kosti. Ko me je pregledala, je ugotovila, da mi sramni kosti lezeta narazen (kar se po vseh peavilih ne bi smelo dogajati) in je nagnala celo paniko. Skratka, danes sem dobila kilni trebušni pas in se mi zdi, da bo to res pomagalo. Tudi v materinsko mi je z rdečo napisala diagnozo SIMFIZIOLIZIS, da bodo babice pri porodu pozorne na to. Jaz sem že cel internet okol obrnila, da bi o tem zvedela kaj več, a žal brez uspeha. Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s tem in kako to zgleda na samem porodu. Priznam, da me je strah teh bolečin na samem porodu in seveda tudi po njem. Naj povem še to, da sem enkrat že rodila in ni bilo nobenih težav, do zdaj 35 T pa sem se zredila za 15 kg.
Zato draga SashaB, pot pod noge h gin. naj te pregleda, menda je to zelo pomembno.

LP, Trine

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?