Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: M ne pričakujemo Avgusta 14.7.2008 14:59:58
aqua77
Punce navijam za vas!!!!! Upam, da bo nam ratalo končno v juliju. Na rojstni dan bom delala testek, bomo vidli če bom dobila darilo!!!!
_____________________________ " Neka bude, što biti nemože." P.P.Njegoš
RE: M ne pričakujemo Avgusta 14.7.2008 19:34:33
giotti
Jaz zaenkrat tudi še navijam. Julijska M je sicer za mano, zdaj bom pa vidla, če bova delala kaj ljubezni v teh 14-ih dneh. Če bova, potem postanem borka, če ne, ostanem navijačica. Skratka, zdaj je pa res vse v božjih rokah po splavu, operaciji pregrade ter čakanju tri mesece. Čuvajte se in veliko gibanja ter zdrave prehrane, da bomo imele zdravo osnovo za naše bejbike. Sama ravnokar pijem zeleni čaj, zvečer pa grem tekat. Srečno
RE: M ne pričakujemo Avgusta 14.7.2008 20:45:16
neela
Eh nič, pa se pofočkam še tu...moja se je v soboto prikazala, pa bi se 'prijavila' v to vrsto... NE pričakujem je xx.08 .. Sonček85 , me prosim vpišeš v NEčakajoče??? Hvala, hvala... ...sedaj pa počasi na 'psihične' priprave za ...
RE: M ne pričakujemo Avgusta 14.7.2008 21:21:28
Anonimen
sonček85 - mene pa lahko spremeniš iz EnaNobena na jjasna , sedaj je za mano prvi pregled (vse ok, videla srčka), domači že vedo zato se mi ni treba več "skrivati" za drugim nickom. Lp, ex EnaNobena
RE: M ne pričakujemo Avgusta 14.7.2008 21:54:01
metuljcek27
Tudi jaz bi se vam rada pridružila in sicer je ne čakam okrog 1. avgusta.V maju sem imela abrazijo za mano sta dve in po petkovem pregledu mi je G rekla,da lahko počasi grem v akcijo...Mogoče pa bo zdaj več sreče.To je zame ,če začnem štet na novo 1.krog.Sicer pa sva se prej matrala 1,5 leto.Upam,da nama je zdaj kaj prej naklonjeno.Sicer pa držim pesti in navijam za vse vas,ki dajete to skozi...
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 5:46:12
sonček85
AVGUSTOVSKE BORKE xx.08 - Sonček85 (24.krog) xx.08 - kalaxy xx.08 - boob xx.08 - *zabica* xx.08 - BEBIII xx.08 - db xx.08 - summer76 xx.08 - heln xx.08 - neela 01.08 - metuljček27(1.krog) 05.08 - MTFP (2.krog ) 07.08 - nmag 07.08 - živa25 (18.krog) 08.08 - anya22 (8.krog) 10.08 - hator 13.08 - bambinca NAVIJAČICE *junona *tiki55 *_sanja_ *jjasna **Kinnie* *brkn83 *lunica24 Luka *spps *_ancica_ *orhideje *giotti *aqua77 *mišk2 *pikica5 *miklarom *tane *aqua77 *giotti Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
STAVNICA Sonček85 -25 % EnaNobena -21%
_____________________________ Sem to kar sem;) ALEKS 23.4.2009 <3 TIA 23.10.2012 <3
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 5:46:58
sonček85
jjasna komaj sem čakala da sporočiš to novičko in da poveš kdo si.tako sem vesela.samo da je s pikico vse ok in da ji bije srček ,le tako naprej.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.7.2008 5:47:16 >
_____________________________ Sem to kar sem;) ALEKS 23.4.2009 <3 TIA 23.10.2012 <3
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 7:27:48
liam
No, jst se lahko končno preselim med nepričakujoče v avgustu, in sicer je ne pričakujem 24.8. in upam da je tokrat ne bo... to pa bo moj 4.krog
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 12:52:42
sakuL
zdravo! Sem bl nova med vami. M naj bi dobila te dni v juliju, pa imam občutek da bo prišla, tako da se bom vpisala kar med nečakajoče v avgustu-okoli 13.08. je NE čakam. lp, lukaS
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 13:31:39
pokica_
Mene tudi vpišite pod avgust xx, ker še nevem kdaj bo prišla, mam pa feeling da bo prišla ta tečka , ker mi je sumljiva, da je že tako dolgo ni. Če bo pa kaka sprememba pa itak javim!
_____________________________ Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 15:32:40
Anonimen
Pozdravljene! Ene se me mogoče se spomnite iz preteklih mesecev. Druge, ta nove... pa pozdravljene. Končno lahko tudi jst pišem tu. Mogoče še ne čist...ampak. V glavnem navijam za vse borke ... Ne upam se še sama vpisati med borke, a med navijačice bi pa zelo rada šla. Rada bi navijala, tako kot v starih časih. Aja, pa še stavila bi tudi . 28% bi stavila. Se še kaj javim in navijam. Lep dan, pa veliko sreče!
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 17:24:38
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Mene tudi vpišite pod avgust xx, ker še nevem kdaj bo prišla, mam pa feeling da bo prišla ta tečka , ker mi je sumljiva, da je že tako dolgo ni. Če bo pa kaka sprememba pa itak javim! Pokica_ , kaj je zdaj to avgust xx? Ti je ne boš dobila julija, zato si avgusta lahko le navijačica in srečka nosečka. Ne gre to kar tako na dveh sezanmih čepet kot borka, pa brez zamere Pa srečno v juliju
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 20:41:39
pokica_
Hihihi , ma malo sem se hotla prešvercat za vsak slučaj! No, pa me vseeno le dajte med navijačice, bom feeeejst navijala,....JUPIIIII
_____________________________ Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
RE: M ne pričakujemo Avgusta 15.7.2008 20:47:43
bambinca
Oj! No medve bova pa zgleda na isti dan mal nervozni in čakali če bo...
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 9:16:29
Romč
Jaz sem pa včeraj dobila to tečko , pa tako sem upala da jo ne bo. Tako da me lahko vpišete med tiste , ki upamo da jo v avgustu ne bo. Naj bo to poletje najsrečnejše za nas. Upajm skupaj, da nam bo lažje.
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 14:38:43
sonček85
AVGUSTOVSKE BORKE xx.08 - Sonček85 (24.krog) xx.08 - kalaxy xx.08 - boob xx.08 - *zabica* xx.08 - BEBIII xx.08 - db xx.08 - summer76 xx.08 - heln xx.08 - neela xx.08 - romč 01.08 - metuljček27(1.krog) 05.08 - MTFP (2.krog ) 07.08 - nmag 07.08 - živa25 (18.krog) 08.08 - anya22 (8.krog) 10.08 - hator 13.08 - bambinca 13.08 - sakul 24.08 - liam (4.krog) NAVIJAČICE *junona *tiki55 *_sanja_ *jjasna **Kinnie* *brkn83 *lunica24 Luka *spps *_ancica_ *orhideje *giotti *aqua77 *mišk2 *pikica5 *miklarom *tane *aqua77 *giotti *pokica_ *gantar Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
STAVNICA Sonček85 -25 % EnaNobena -21%
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 19:06:29
TEDIGO
Soncek85 danes sem te iskala med M ne pričakujem julija ...Ampak avgusta ti bo uspelo ...Tolikorat se spolnim nate in verjamem, da ti bo tokrat uspelo... Saj veš avgust je mesec sonca!!!! Drugači pa sem vaša navijačica!!!
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 20:01:30
sonček85
AVGUSTOVSKE BORKE xx.08 - Sonček85 (24.krog) xx.08 - kalaxy xx.08 - boob xx.08 - *zabica* xx.08 - BEBIII xx.08 - db xx.08 - summer76 xx.08 - heln xx.08 - neela xx.08 - romč 01.08 - metuljček27(1.krog) 05.08 - MTFP (2.krog ) 07.08 - nmag 07.08 - živa25 (18.krog) 08.08 - anya22 (8.krog) 10.08 - hator 13.08 - bambinca 13.08 - sakul 24.08 - liam (4.krog) NAVIJAČICE *junona *tiki55 *_sanja_ *jjasna **Kinnie* *brkn83 *lunica24 Luka *spps *_ancica_ *orhideje *giotti *aqua77 *mišk2 *pikica5 *miklarom *tane *aqua77 *giotti *pokica_ *gantar *TEDIGO Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... STAVNICA Sonček85 -25 % EnaNobena -21% gantar - 28%
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 20:02:15
sonček85
hvaal in naj se uresniči vse kar si rekla in napisala rtm in pusa vsem skupaj za srečo
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 21:00:58
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ene se me mogoče se spomnite iz preteklih mesecev. Oooooo, gantar pozdravljena! O tebi pa že res dolgo ni bilo ne duha ne sluha!Le pridi naokoli malo pogosteje. (ex EnaNobena, da boš vedela katera sem )
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 21:44:58
Artičoka
Ku kuc Evo, še ena, ki se je podala v boj za To je prvi krog, zato še malo testiramo, če še znamo Doma imamo namreč že 16-mesečnika. M ne pričakujemo 2. avgusta.
< Sporočilo je popravil Artičoka -- 16.7.2008 21:45:28 >
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 21:58:32
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Artičoka To je prvi krog, zato še malo testiramo, če še znamo Doma imamo namreč že 16-mesečnika. Odvisno koliko ste v teh 16-ih mesecih "na suho" vadili. No, naj uspe čimprej!
RE: M ne pričakujemo Avgusta 16.7.2008 22:30:11
Anonimen
Lep pozdrav! Prosim če na seznam vpišete tudi mene. Ne pričakujem je 1.8.. Doma že imamo skoraj 10mesečno frajlo, pa bi radi imeli majhno razliko Anonimna (upam da nima že katera tak podpis )
RE: M ne pričakujemo Avgusta 17.7.2008 7:44:50
tinkatinka
jz pa je ne pričakujem 17.8. dajte me punce na seznam
RE: M ne pričakujemo Avgusta 17.7.2008 11:09:30
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna IZVIRNO SPOROČILO: Artičoka To je prvi krog, zato še malo testiramo, če še znamo Doma imamo namreč že 16-mesečnika. Odvisno koliko ste v teh 16-ih mesecih "na suho" vadili. No, naj uspe čimprej! Vadili smo samo nekaj dni okrog O ta mesec - tako da bolj slabo No, če pride M se bomo pa naslednji mesec še bolj trudili
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog... Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi? Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.пеперутка16 Se prehranjujete zdravo?