|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
3.8.2008 16:39:36   
S@nta
Čestitam ti Krfijolcauser posted image user posted image user posted image
Prva rozikauser posted image

(odgovor članu drašika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.8.2008 17:37:08   
Gwendolen
Uau, krfjolca!!!!!

ČESTITAM!!!

Pa kar v prvem krogu. To pa je nekaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super novička, da bi nas bilo le več takih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Močno stiskam pesti.

Lp vsem,

Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.8.2008 18:10:04   
Rakica_80
Krfjolca, juhuhuuu, čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo tako naprej, da bo čim več pluskov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.8.2008 18:43:36   
pikicao.
krfijolca prav vesela sm zate in ti čestitam da bos spet mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa še čaka še 9 dni pol bom pa vidla kaj bo :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.8.2008 19:07:47   
Gwendolen
Ojla,

kako ste pa kaj druge, ki še ne veste??? Saj vem, da jih je večina na morju ali pa imajo kaj bistveno pametnejšega za počet, kot da visijo na internetu, pa vseeno, tiste, ki ste tu? Jaz imam še 6 dni do dneva, ko ne pričakujem user posted image , pa nimam še nobenih posebnih znakov ne za M ne za user posted image , samo po trebuhu me malo špika na trenutke in pa tudi tišči. Pa polno drobnih mozoljčkov sem dobila, za katere sicer sumim, da so od švicanja, ko je pa tako vročeuser posted image . Mah, ne vem, ali je vse to samo psiha, ampak jaz sem že tako nestrpna, da sploh ne morem čakat. Punce, samo vam se lahko malo potožim, ker vem, da me razumete, ker ste same na istem. Stalno iščem neke konkretne znake, pa vendar vem, da je pri večini prvi znak prav izostanek M, potem se šele začne tapravo. Pismo, sem smotana, samo meljem in razmišljam in napenjam možgane. Sama sebi sem že kar malo smešna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč user posted image user posted image v prihodnjih dneh, pa ne bodite take kot sem jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še za vse nas za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.8.2008 20:13:39   
trinity22
Gwendolen nič nisi "smotana" takšne smo prav vse in zato smo na tem foumum, da se od časa do časa malo razpišemo in, da nas druge malo potolažijo, ker nas najbolje razumejo ravno borke na tem forumu

za vse, ki vas je user posted image obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karfijolca iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če sta dve črtici potem si nosečka sigurnouser posted image user posted image user posted image user posted image

prosim če pri meni kot vaši zvesti navijačici dodaste dva srčka, ker sem srečka nosečka in kar dva navijava za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
3.8.2008 20:25:02   
sunny24
Torej, kot prvo, čestitke Karfijolca za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol bi pa se rada dala na seznam kot vaša navijačica!

Upam, da bo avgusta čimveč rozik!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.8.2008 20:50:01   
pikicao.
Gwendolen tud jz visim tuki gor ;)
jz bom pa sele cez 9 dni vidla, tko d bom se dalj casa trepetala ;)

znakov nimam pa nobenih, sam zaspana sm k en lenivc user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.8.2008 21:06:26   
neučakana
lep pozdrav
da se vam pridružim tudi sama jo ne pričakujem avgusta in sicer tam nekje okoli 10. Prav morala sem se vam oglasit ko tko lepo pišete. Midva sva šele v prvem krogu ampak močnoooooo upava da bo pokazal testuser posted image .
Držim pesti za vse vas in držte se!!!! do sedaj še nobenih takih očitnih znakov user posted image , samo napihnjena sem že 14. dni.

Neučakana

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.8.2008 21:38:26   
krfjolca
Punce, hvala, ampak raje bi, da še malo počakate s čestitkami user posted image .

Sem se pa odločila, da bom kar jutri zjutraj naredila Clear Blue. Če je tako jasno pokazalo na BC, bi se tudi tam moralo kaj videt, če je res kaj na tem.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu neučakana)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.8.2008 21:38:49   
Anonimen
Ojla pupe...

Se še jaz malo oglasim..
ii user posted image user posted image
Najprej Karfjolcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to!!! BRAVO!!!!
Vsem pupam ki vas je spet obiskala nesramnica pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naslednji mesec bo bolje user posted image user posted image user posted image
Mene pa že dva dni "šraufa" kot pred M... Bubi user posted image user posted image Ampak danes se je narisal user posted image zelo zelo zelo mini ozcedek (na hlačlah le pikica, na papirju rahlo rjavkasto in sem si mislila EVOGA... pa nič... user posted image se je popolnoma ustavlo... user posted image No ja... Nekako sem si rekla da če je do 10. ne bo naredim test, prej pa ne user posted image   Ampak močno dvomim, da mi bo uspelo tok dolgo čakat user posted image user posted image user posted image
Aja... Od tega izcedka naprej me pa samo še špika konkretno, krčkev pa ni več... Špikanje pa čutim iz popka do lu..ike user posted image user posted image user posted image

No pupe... dosti pisanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neučakana)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
3.8.2008 22:30:57   
Anonimen
Zivjo!

Prosm če lahko tista, ki ureja seznam pri mojem imenu (xx.08 - anonimnauser posted image 2 ) samo doda, da gre za 4.krog.

karfojlca user posted image user posted image user posted image user posted image . Dobro ciljate. user posted image

vse, ki jih je obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedno nisem dobila julijske M. user posted image  Noseča nisem user posted image . Hudič pa ti ciklusi, hormoni in podobne stvari, ki mi mešajo štrene.

Držim pesti, da se bo jutri javilo kar nekaj rozik user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image 2

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
4.8.2008 7:58:54   
*Flower*
Evo, danes je dan D .. user posted image  sicer še ni, ampak imam filing, da prihaja.

@Živa25 : jaz sem imela v prvi nosečnosti enake znake kot jih imaš ti.. pa sem kar čakala in čakala na user posted image , dočakala sem pa user posted image user posted image

Jaz bi se tudi vpisala na seznam.. ne pričakujem DANES user posted image , kdaj bom ( če bom ) delala test še ne vem, je pa to user posted image  krog. Brez zaščite sva že 9 mesecev samo obremenjevala se pa nisem, zdej sem se pa malo začela, ker izgleda da ne bo vse po planu. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.8.2008 8:04:47   
Anonimen
Flower s tvojih ust v moj trebušček... Upam da to res nakazuje kaj lepega in ne spet še ene user posted image ....

Dobro jutro pupe... Pošiljm vam

user posted image
Za dober začetek dneva...

< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.8.2008 8:10:23 >

(odgovor članu *Flower*)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
4.8.2008 8:24:20   
liam
Čestitke novi srečki nosečkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.8.2008 8:27:19   
Gwendolen
Ojla, živa25!!!

Jaz čutim pa tiščanje od popka do lulike navzdol, pa očasno špikanje, krčev pa ne. No, me je v prejšnjih dneh tam pa tam kakšen spreletel. Zares upam, da je to to, pri naju obeh, ali pa psiha ful dela. Ti si glede na datum, ko ne pričakuješ user posted image lahko imela vgnezditveno ...

Javi se še kaj in lepo se imej.

Lp,
Gwdln

We're walking in the air

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
4.8.2008 8:36:07   
Anonimen
joj Gwendolen si sploh ne upam pomislit kaj če je to to... Ker me kr jok zgrabi od samega veselja in strahu, ker je za mano že en ss... Nevem nevem.... Bi naredila test pa ne upam.... Sem ga delala v četrtek se mi zdi al u petek, pa je bil negativen... Sej so me punce napi...dile da sem ga delala čistttt prehitro... user posted image user posted image

Upam da zdržim čim dlje brez testka al pa vsaj da se mi čim prej ulije tečka...

Tudi jaz držim za naju pestke da je to to...

Neposredna povezava do sporočila: 642
4.8.2008 8:45:46   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla,

sem borka za mojo drugo user posted image . user posted image  

Mam doma sina, ki je star 10let. Sedaj sva s sedanjim user posted image  skupaj devet let in delava že nekaj časa na user posted image  in nama do sedaj še ni uspelo....

Zato pa sem vseeno vesela, da je bil ta mesec +, saj to pomeni, da lahko prideva do user posted image  po naravni poti.....

Ti pa javim, kako bom opravila v ponedeljek.... user posted image

Uau, sploh nisem vedela, da si že mamica, in to že 10 let. Bravo!user posted image user posted image Zdaj pa navijam, da bi tvoj sinček čimprej dobil bratca ali sestrico.

Želim ti, da bi danes pri G dobro odpravila user posted image user posted image user posted image !

Srečno!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.8.2008 8:48:32   
crvicek
Krfoljica, držim pesti, da je BC prav pokazal!

Ostale avgustovke pa da bi ji kar tako sledile!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.8.2008 8:55:30   
Anonimen
karfijolca - čestitke user posted image . Lepih devet mesecev ti želim

user posted image  - user posted image  vsem, ki vas je obiskala user posted image . Tudi mene je včeraj. Tako da se selim na 30.8. Tako da še vedno upamo na avgust user posted image

Anonimna user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
4.8.2008 8:57:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla,

sem borka za mojo drugo user posted image . user posted image  

Mam doma sina, ki je star 10let. Sedaj sva s sedanjim user posted image  skupaj devet let in delava že nekaj časa na user posted image  in nama do sedaj še ni uspelo....

Zato pa sem vseeno vesela, da je bil ta mesec +, saj to pomeni, da lahko prideva do user posted image  po naravni poti.....

Ti pa javim, kako bom opravila v ponedeljek.... user posted image

Uau, sploh nisem vedela, da si že mamica, in to že 10 let. Bravo!user posted image user posted image Zdaj pa navijam, da bi tvoj sinček čimprej dobil bratca ali sestrico.

Želim ti, da bi danes pri G dobro odpravila user posted image user posted image user posted image !

Srečno!

Hvala za lepe želje črviček, ko izvem kaj novega ti pridem povedat!!! user posted image

Ja, mamica sem pa že 10 let, pa se mi zdi, kot da bi včeraj rodila.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.8.2008 9:11:47   
pikicao.
user posted image lep pozdravcek avgustovke :)

dons je pa tok lep dan, jz ze odstevam dneve do moje NE MENSTRE ;) se 7 dni. Me kr mika d bi test nrdila, a mislte d ce bi ga da bi mi ze kej pokazu?

Pisuka pa ta neucakanost user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.8.2008 9:20:38   
Rebeka_
Dobro jutro soborke!

Midva sva se vrnila z dopusta, kjer sva tudi pridno user posted image   user posted image . Moj dan D se prav pooooočasi približuje, še malo, še malo, jaz pa že vsa nestrpna! Psiha dela tristo na uro in včasih se mi zdi, da imam kup nekih znakov user posted image . Trebuh imam povečan, prsa me bolijo, par dni nazaj sem imela nek čuden okus v ustih, dobila sem napad čudnih mozoljev po obrazu... Skratka, človeška psiha res naredi marsikaj. Če user posted image  ne bo, potem delam test nič prej kot danes teden.

Želim vam čim več user posted image    user posted image    in lep poleten ponedeljekov dan!

Rebeka

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.8.2008 9:21:35   
*Flower*
Joooj.. jaz pa skoz visim na WC in gledam, če je kaj priteklo.. user posted image  Grem med malico po  testek.. kakšna ideja katerega naj kupim? user posted image

< Sporočilo je popravil *Flower* -- 4.8.2008 9:22:13 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.8.2008 9:23:46   
pikicao.
flower pa ti ze kaj user posted image  zamuja

(odgovor članu *Flower*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?