anci banci -> RE: M ne pričakujemo Avgusta (1.9.2008 16:13:25)
|
mnjami vložene breskve... kaj bi zdele dala za to:) sem bila pri svojem zdravniku in ker oni nimajo svojega laboratorija in ker ve kaka je situacija z leoniščem, mi je zaradi tega ker imam res visok pritisk kjlub tabletam napisal napotnico za urgenco....in podrobne preiskave še danes da odgovorim na vprašanje pikicio. ja te tablete škodujejo plodu in jih je treba takoj prekinit, če se ugotovi nosečnost. na urgenco sem najprej pomislila zato, ker ko sem imela hiperstimulacijo na klomifen me v leonišču, kjer imam svojega ginekologa niso hoteli sprejeti in so me zavrnili... in od takrat ne želim niti poskusit tam ne želim odžirat mesta nujnim pacientkam na urgenci, ampak ker sem enkrat pravočasno reagirala in so mi tam pomgali(vsak človek se zaveda, če je kaj narobe z njim in gre takrat poiskat nujno pomoč n tudi to da če ne bi bilo hudo in nujno se nobenemu niti ne bi dalo niti čakat v tistih nepreglednih vrstah).. da nadaljujem stavek.... in so mi na urgenci pomagali, bi kasirala še kaj vč kot samo hiperstimulacijo....doktor v leonišču oz. sesta je rekla, pejte domov,ne moramo vas sprejeti, ker po mojem mnenju ni nič hudega pa še napotnice nimate od svojega ginekologa... halo pa tako zdravstvo no hočem to povedat, da sem zdele prišla iz urgence in so mi vzeli kri in se moram vrnit nazaj v uri in pol, ko bodo rezultati in še rekli so da če bo srčni pritisk še večji, da me tud z rešilcem pridejo iskat(namreč sedaj ga imam že 105) še en odgovor: vem da se z ultrazvokom vidi šele kasneje, vidi se pa zdej že če je maternica zadebljena (stene) in vsaj po tem sklepajo da se nekaj dogaja uff čisto sem živčna zaradi tega in če sem kaj nejasno napisala se opravičujem... gremo počasi nazaj na urgenco
|
|
|
|