tassika -> RE: M ne pričakujemo Avgusta (30.8.2008 21:03:25)
|
Tejchy25, pri meni tudi ni bilo na začetku nobenih posebnih znakov, samo rahlo me je špikalo enkrat na eni strani jajčnika, enkrat na drugi. Aja pa v službi me je parkrat skoraj skuhalo, najhujše je bilo 13.8. ko je imela sodelavka poslovilno zabavo, dol mi je teklo povsod, pa sem tudi mislila, da je zato ker je bila ugasnjena klima, aja pa ful me je bolela glava, ampak to sem pripisovala službi, ker sem bila ravno pred dopustom. Potem pa sem šla na dopust in potem sem 21. začela gledat na wc-ju kdaj bo kaj, pa nič, pa potem 22. ko bi jo mogla dobit, pa spet nič in potem sem rekla, če do danes nisi prišla, te tudi ni treba, me je čakala 8 urna vožnja domov. In potem se jaz v nedeljo 24. zbudim in grem na wc, vzamem test in čisto za foro pogledam in v minuti obe črtici, sem kar sedela in gledala, potem sem nama šla skuhat kavo, jo nesla na balkon in mojmu dala test in on gleda, pa pravi, kaj to pomeni, da si noseča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in to je cela zgodba. Zdaj pa me še vedno občasno špika v jajčnikih in pa vsak dan zvečer mi je slabo, ampak vse samo da bo pikica zdrava.
|
|
|
|