majčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tejč -> majčice (22.2.2005 19:00:38)

Hello, ajm bek!
Punce, jaz sem brez interneta. Končno sem na bolniški! To je dobro, ker lahko malo počivam. Ni pa dobro, ker nimam neta, ampak ga po moje hmal dobim, pol me pa nauste več frej!
Sem kar v redu. pa ve?
Pišite kej.

Maja Z -> majčice (23.2.2005 7:58:30)

Ojla tejč in ostale majčice.
Res te ni blo dolgo slišat. Midve z mojo :roza: sva tut v redu. Ej, samo še dobra dva meseca...madonca gre hitr al se samo meni tko zdi? A :duda: pridno brcajo? Moja je kar pridna pri tem, hvalabogu:bravo:.

Joj, men se pa čist nč ne da v to šolo za starše ker tok cajta traja..pa kje naj najdem čas 2-3x tedensko cel mesec? Sej ga bom mogla, ampak vseeno..

lp maja in :duda: 29t

A-N-J-A -> majčice (23.2.2005 8:02:40)

Hoj Tejč!Zakaj si pa na bolniški?Jaz sem tud,zdaj že 4 teden.Se me skos neki loteva,zdaj sem že tretjič bolana:((.Pa tud križ me matra,tko da bom probala potegnt do konca,saj ni več tok dolg:bravo:.
Drugač pa bebi brca kot nor,še posebej zjutraj.

Anja,27,4/7:duda:

majča -> majčice (23.2.2005 8:43:58)

sem ravno danes ponoči (ker nisem mogla spati) razmišljala, da je treba novo temo za majčice odpreti... in evo....

midva sva OK, sicer malo sama, sicer pa se kar drživa, sva polna energije in brcava čez cel dan.... :) je prav fino, ko vem, da me nekdo takole zabava.. potem se pa malo požgečkamo in pobožamo, pa je prec boljše....

kakšnih posebnih tegob nimam, še vedno hodim v službo (še en mesec)... tako da mi dnevi kar hitro minevajo... tudi brez bodočega očka....

sicer pa imam v torek pregled v 28 tednu in že komaj čakam, da vidim mojo bebo.... že zdaj jo komaj čakam...

pazite na snegu punce... lepo počasi hodit!!!

:nosecka: Maja in :modri: (27 t)

Čajček -> majčice (23.2.2005 9:49:42)

Da se še jaz oglasim. Delam namreč samo še ta teden, potem pa koriščenje dopusta, pa direkt na porodniško...potem smo pa že tam :)
Drugače pa je počutje odlično, nobenih posebnih težav. Brcamo pa kot nori, še posebno zvečer. Včeraj si je našel (la) eno mesto pod rebri, da me je spravi do solz. Sej ne, da je tko bolelo, ampak je tako špiknilo, da so same pritekle:)-
No lepo se imejte. Aja, kako pa kaj teža? Jaz sem približno 6+. v ponedeljek pa na pregled in bomo videli kaj bo G. rekla.
Pa, pa!

Čajček

Maya 80 -> majčice (23.2.2005 10:22:16)

Hello

Še ena majčica Maja, ki ima rok takrat kot Maja Z. Jaz sem tudi ful v redu, če malo preveč okrog lutam, me boli križ, sicer pa nič posebnega. Še malo pa bo konec vsega. A ni hitro minilo?

Maja Z, kje boš rodila? V Ljubljani?

Uživajte in se še kaj pišemo.

Lp,
Maja:nosecka:

Maja Z -> majčice (23.2.2005 11:44:10)

Maja80, rodila bom v LJ.razen če me kje drugje ne preseneti:)-. Pa ti?

Lp Maja

Anonimen -> majčice (23.2.2005 12:41:40)

Evo se naju!9nebesa

Smo pridni, veselo brcamo, bolj malo kot na zacetku, vendar se vseeno zelo dosti:)
Jaz imam pregled v torek , ze komaj cakam, da vidimo kaj je novega.
Kilogramcki mislim da so nekje 6+, bomo vidli na pregledu:love::bravo:9nebesa

Kmalu zacnemo tudi z solo za starse-jupi:bravo:se ze ful veselim, upam da bomo kaj novega zvedli:sloncek:

Kaksne imate kaj obsege trebusckov?Jaz sem imela 2tedna nazaj 95cm:angel:.

lp:rozica:

sabini -> majčice (23.2.2005 13:01:58)

maj maj maj maj....joj komi čakam . Se me je lotla tista viroza k zdej razsaja drugače sem o.k. Obseg trebuščka mam 110:nosecka: Bila na pregledu zadnjič pa pravi gin. da mi pripadata samo dva UZ tko da nisem vidla dojenčka:(( Pa sem mal žalostna glede tega. No pa sej bo hitr dobra dva meseca še.. Lepo božajte bušije:nosecka: tejči midve se pa vidva v kratkem

NENAJANI -> majčice (23.2.2005 16:14:58)

Hej-ho!!!
Mi tudi pridno brcamo povsod, včasih tako močno da me celo premakne!:zmeden:
Pedgled imamo šele 14.3. :( in verjetno tudi ne bo UZ, ker mi ga že na prejšnjem pregledu ni delala, ker se baje ne vidi več tolk dober, ker je prevelik!:((:(( Jst bi ga pa tolk rada vidla, sej ni treba, da je cel na monitorju, je lahko po delčkih!!
Drugače pa si zadnje čase zelo rada prižigam dišeče svečke in sem postala kar rahlo odvisna od njih!:zmeden:
Upam, da bo hitro minilo vse skupaj in bom kmalu držala mojega :duda: v rokah!!!!! Naj nam vsem hitro mine!!!!!!:bravo:
Čavči, Nena, Jani in :modri:

Barbara L -> majčice (23.2.2005 21:01:32)

Hojla vsem majčicam!

Mi se ta mesec počutimo od vseh mesecev najbolje. :bravo:Imam polno energije, krči so ponehali, posteljica se mi je dvignila, mali rogovili v bušiju, debelimo se, imam navale po sladkarijah....
Zredila sem se za cca 6,5 ali 7kg in sploh se več ne sekiram.
Še vedno nismo začeli kupovati potrebščine - še je čas.:darilo:

Punce, slikajte svoje bajsije in jih pokažite!

Se vidimo,

Barbara L:metulj:

lutkica -> majčice (24.2.2005 10:59:23)

Pozdravček še od naju ;)

To prelepo obdobje neskončno uživava 9nebesa upam, da mala princeska v trebuščku tudi. Zdi se mi, da se je že začela obračat ali kaj, včasih dela namreč takšne akrobacije, da jo je prav zanimivo opazovat.
Šolo za starše začnemo v torek, trenutno pa čakamo na sobico. Upam, da bodo danes poklicali :)- sva že oba prav nestrpna, čeprav odkar imamo sobico pobarvano in porisano ter v njej voziček, ju vsako uro hodim občudovat.
Približuje se čas, ko bomo zagledale svoje male zaklade, moja diploma pa še kar čaka. Raje listam revijo Nosečnost in vse ostale knjige, kot te, ki bi jih morala. Upam, da bom kaj napisala do maja.
Čez noč moram 3 do 4x na stranišče, včasih me daje tašna lakota, da ob treh zjutraj jem :ups: čokolino potem pa gledam televizijo, ker ne morem več zaspati.

Drugače naju čaka še en UZ, 14.3., komaj čakam,...

Uživajte to čudovito zimsko idilo, jaz jo imam raje kot poletno vročino.
L in :duda:

tejč -> majčice (24.2.2005 14:35:11)

JUHUUUU, punce, internet mam.
Evo, zdej bo pa tema majčic ratala zelooo pogosta. Kar ne vem, kam naj najprej odpišem. Joj, da nam pozabla dons kosila skuhat!
V glavnem, na bolniški sem zarad tega, ker so se mi skoz viroze ponavljale. Delam namreč v šoli in to hitr stakneš od tamalih, sej si predstavljate.
No, zdej uživam, se sprehajam, če pretiravam, me križ boli, drugač sem dost okej.
A hodte kje na telovadbo?
LP.

Maya 80 -> majčice (24.2.2005 19:35:16)

Maja Z jaz imam tudi namen v Ljubljani. Morda se vidimo:zmeden2:

NENAJANI -> majčice (24.2.2005 20:09:13)

Mi smo pa pravkar previjalno kupili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> majčice (24.2.2005 21:39:26)

kje??kaksna pa je?mi jo pa ze mamo kar nekaj casa:bravo:samo je se zapakirana:(

NENAJANI -> majčice (24.2.2005 23:39:43)

V BC! Je taka čist simple, bela z medeki narisanimi! Naša je tud zapakirana! Me je kr naenkrat napadla neka fobija, da se bo :duda: rodil, mi pa ne bomo imeli čisto nič!!!!!!:zmeden::zmeden::zmeden:
Naslednji mesec, natančno 10.3. bomo pa kupili še kinderpet!!!!:bravo::bravo: Imajo v BC akcijo!!!!
Ej, a katera ve: Je boljše, če :duda: spi prve mesece v košarici ali v kinderpetu??????? Ali pa je to vseeno? Ker mi imamo še košarico iz pamtiveka, celo midve s sestro sva spali not, po nama pa še nečakinja, sedaj pa mi jo je sestra odstopila, ker za tamalega uporablja kar kinderpet.
Uh, sem se razpisala. Pobožajte bušije in ne pozabit na svoje drage, tudi oni so bogi!!!!!:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]