Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
čakte sam neki... a se sploh splača it v Chicago? A je tam kej za vidit, razn Lake Michigan? pojma nimam... , nisem, niti v NY. ma tko na pamet se mi zdi NY boljsa varianta....ekola, tukaj hoteli, od najcenejsega naprej: New York.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:30:56
|
|
|
|
rija
|
za njujorčane je dobra lokacija čim bližje centralnemu parku.... ta hostel je med broadwayem in central park west, poleg trumpove stolpnice....za čip mladinski hotel (no, ta je v bistvu najdražji med njimi) je to fantastična lokacija.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:32:13
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II čakte sam neki... a se sploh splača it v Chicago? A je tam kej za vidit, razn Lake Michigan? pojma nimam... , nisem, niti v NY. ma tko na pamet se mi zdi NY boljsa varianta....ekola, tukaj hoteli, od najcenejsega naprej: New York. kakorkoli, da nisem bila v čikagu, bi zbrala nyc. če že dam toliko za letalske karte.....hoteli pa so itak povsod podobne cene....
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Chicago pride malenkost manj....hoteli Chicago samo razlika se mi zdi tako majhna, da ni vredno samo zaradi cene tja hodit...
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:45:04
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Chicago pride malenkost manj...hoteli Chichago... Jaaaaaa, Four seasons je prav idealen.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 20:48:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se ne zdi veliko, glede na to, da je povratna, sredi sezone, in da gresta v Ameriko.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 21:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Chicago pride malenkost manj...hoteli Chichago... Jaaaaaa, Four seasons je prav idealen. Za tasco, za vse stiri letne case
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 21:38:14
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Iz Trsta je sigurn ceneje, je kar drago ja, jaz dam do NY povratno iz Trsta, pa študentska 890 EUR. Tko za primerjavo Za to varianto sem vceraj prvic slisala. A to gre letalo direktno v NY? Sem gledala na spletni strani od Ronchija pa ni nikjer omenjeno. Kam moram pogledat?
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 21:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 poopsika, za London mam cenejš varianto . Ker imava v igri še Trst - London - Glasgow in nazaj... kar za dva znese manj kot 150 EUR s taksami vred. A to z Ryanairom? Zakva hudica pa nas 3 potem pride 340€ za en teden septembra? Se nam bolj splaca z Easyjetom trenutno, ker je samo 40€ drazji.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 21:55:34
|
|
|
|
pika74
|
Ja z Ryanairom. Sam moraš ful pazit, katere dneve greš... ni vsak dan ista cena... pa še spreminjajo se iz dneva v dan. Zadeva ti vzame kar nekaj časa... da najdeš najugodnejšo. Se pa splača.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 22:30:32
|
|
|
|
Naja31
|
Ma ne v Chicago. Če že letiš tako daleč, potem pejta do LA ali pa v San Fransisco in potem npr z avtom do LA vzdolž pacifiške obale. Božansko in nepozabno.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 22:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Če že letiš tako daleč, potem pejta do LA ali pa v San Fransisco in potem npr z avtom do LA vzdolž pacifiške obale. Božansko in nepozabno. Ja, tole je bistveno bolje . Sam Chicago se slisi nekak tko....za penziče
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 15.6.2008 22:45:23
|
|
|
|
Naja31
|
Sam Chicago se slisi nekak tko....za penziče Ja, pa še res. Nisem še bila tam, ampak se mi zdi, da greš v Chicago samo če moraš. Ne bi rekla, da je hudo popularen plejs za turiste. Pa očitno tam full piha ker se imenuje windy city.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 16.6.2008 1:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ja z Ryanairom. Sam moraš ful pazit, katere dneve greš... ni vsak dan ista cena... pa še spreminjajo se iz dneva v dan. Zadeva ti vzame kar nekaj časa... da najdeš najugodnejšo. Se pa splača. Vem vem, sam zdele je za cel september skor taka cena. 291€ za let + takse, potem pa moras placat se check-in na letaliscu in za prtljago. Z EJ je pa 367€ za isti termin in vse vkljuceno. PA se vec prtljage imas lahko na EJ kot na Rynairu. Sej bomo se do konc mesca cekiral.
|
|
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 16.6.2008 8:29:19
|
|
|
|
petja
|
Ful je zanimivo, koliko različnih mnenj o Chicagu. Moja sestra je živela v ZDA in videla res cele ZDA in zanjo je pa prav Chicago najlepše ameriško mesto . Pa je res videla ogromno mest, prepotovala vse.
|
|
RE: A se vam zdi tole drago? 16.6.2008 8:59:01
|
|
|
|
facka
|
meni se ne zdi drago, samo za info, sodelavec je šel sedaj za 14 dni v Ameriko, pa ga bo povratna karta stala 1.100 EUR
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?