Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 20:11:01
|
|
|
|
pika74
|
Uh so ene prjazne tle gor... kako se je razpletlo.... v bistvu sem zadevo dobro rešila. Kako, pa ne povem. Naj ostane skrivnost zarad taprjaznih bab . P.S. Moj namen je bil vrnit superge in potem iste kupit nazaj. Tko da s tem ne bi oškodovala nobenega bodočega kupca.
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 20:44:48
|
|
|
|
Salja
|
Zaradi takih in drugačnih strank me velikokrat po službi boli glava
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 21:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Uh so ene prjazne tle gor... kako se je razpletlo.... v bistvu sem zadevo dobro rešila. Kako, pa ne povem. Naj ostane skrivnost zarad taprjaznih bab . P.S. Moj namen je bil vrnit superge in potem iste kupit nazaj. Tko da s tem ne bi oškodovala nobenega bodočega kupca. Ma super, sam da si dobr zrihtala. Jaz sm vesela!
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 22:36:41
|
|
|
|
SILVA
|
Ne bi rekla, da pretiravam. Kaj misliš da dajo kar v svoj minus superge ali pa čevlje ?
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 22:44:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 ... Sem 10. 6. zvečer kupla superge v Hervisu. ... pridem 12. 6. slučajno mimo... in vidim - na veliko napisano 50% znižanje na superge in rolerje. Sem takoj imela polepšan dan... mislm, a mi niso mogl na blagajni rečt, počakte 2 dni... pa bo pol cenejš. situacija pač taka, pozabi čimprej
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 23:12:01
|
|
|
|
lelaval
|
Uh so ene prjazne tle gor... kako se je razpletlo.... v bistvu sem zadevo dobro rešila. Kako, pa ne povem. Naj ostane skrivnost zarad taprjaznih bab . P.S. Moj namen je bil vrnit superge in potem iste kupit nazaj. Tko da s tem ne bi oškodovala nobenega bodočega kupca. Me veseli, da si zadevo dobro rešila. Če bom v prihodnosti v podobni situaciji (sicer upam, da ne), pa te bom preko ZS vprašala, kako se je zadeva razpletla .
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 23:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma tukaj je vprasanje, kaj je prav. V rgovinah Mercator, Spar,...ipd. nam tudi ne povedo, jutri bo izsel katalog, jogurti bodo pol ceneje. A jih naslednji dan nesete nazaj in zamenjate za tiste v akciji . Pri vecjih nakupih pa se gotovo pocustis ogoljufano, da ti ne povedo ali vsaj ne namignejo. Samo je tako, da vcasih niti sami ne vedo do naslednjega jutra. Ne pri vseh, pri enih pa. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 16.6.2008 23:47:13
|
|
|
|
sandra85
|
prav si naredila! sem pa tudi js mnenja, da ni njihova dolžnost, povedat vsaki strani, nej pridejo jutri, ker bo znižano..... no, meni je tudi gospa v BC prijazno povedala, da bo čez par dni skoraj ista posteljica za 30€ cenejša... to je stvar vsakega prodajalca posebej. če pa je plačan še po prometu, pol je logično, da se ne bo tako zasral
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 7:38:26
|
|
|
|
puncica
|
sam mene pa še vseeno zanima kako si tole speljala. A si vrnila superge, za tist znesek kupila neki drugega + superge po znižani ceni al kako?
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 10:44:01
|
|
|
|
Rožica I
|
No, samo da si zrihtala; Pika74 ! In, jasno, da nisi nikogar s tem ogoljufala. Uveljavila si pravice kupca, kar za to so, ne ?
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 10:48:37
|
|
|
|
Ančka 123
|
Da še vam jaz povem izkušnjo z Hervisom in njihovim znižanjem. Moj si je kupil Nike copate za 49.99€, po redni ceni. sedaj pa sem videla to znižanje in sem šla pogledat kolk dražje si je on kupil. Ampak ne boste verjele, sedaj je cena takale 59.99€ (znižana), redna bi pa naj bila 69.99€(je napisana na škatli in prečrtana). Tako, da si je moj kupil pred njihovim znižanjem in seveda dal zanje manj kot sedaj ko naj bi bili znižani. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Toliko o njihovih znižanjih.
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 11:26:41
|
|
|
|
SILVA
|
To niti slučajno niso pravice kupca ampak samo dobra volja trgovine.
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 17:40:38
|
|
|
|
Salja
|
to je moj komentar na vse.Svašta, eni si preveč upajo za moje pojme
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 17.6.2008 18:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Da še vam jaz povem izkušnjo z Hervisom in njihovim znižanjem. Moj si je kupil Nike copate za 49.99€, po redni ceni. sedaj pa sem videla to znižanje in sem šla pogledat kolk dražje si je on kupil. Ampak ne boste verjele, sedaj je cena takale 59.99€ (znižana), redna bi pa naj bila 69.99€(je napisana na škatli in prečrtana). Tako, da si je moj kupil pred njihovim znižanjem in seveda dal zanje manj kot sedaj ko naj bi bili znižani. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Toliko o njihovih znižanjih. Bolje da ne napises vec, se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 18.6.2008 19:17:29
|
|
|
|
pika74
|
ma tle so ene res prou srborite
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 18.6.2008 23:03:17
|
|
|
|
SILVA
|
In če se kdo s tabo ne strinja, smo pa neprijazne, al kaj ? Pač ima vsak svoje mnenje, a ne ?
|
|
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 18.6.2008 23:08:47
|
|
|
|
pika74
|
SILVA ne se kasirat
|
|
RE: Ma a ne morjo nč rečt? 18.6.2008 23:52:43
|
|
|
|
arabela*
|
sem delala v trgovini.Pa ti povem,da je to strogo prepovedano.Ne smejo niti črhnit.Mi smo včasih še par ur pred akcijami bili čist tiho,ljudje pa kupovali po polni ceni.Ampak tako pač žal mora bit.Drugače je pri sezonskih razprodajah,kjer so že določeni datumi.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?