Otroški dodatek (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Piruri -> Otroški dodatek (15.6.2008 10:41:25)

Zanima me, če je katera že bila v podobni situaciji...Torej...ko se je moj otrok rodil, smo uveljavljali pravico za otroški dodatek...vmes sem jim enx dala še vlogo o spremembi (ko je šla v vrtec)...otrok je rojen maja...lani maja nismo oddali vloge, nisem pa vedela, da mi traja do septembra 2007...tako, da sem ponovno letos zaprosila za otroški dodatek...
Problem je pa, da sem lani bila zaposlena in sem navedla znesek prihodkov, ker sem pa letos ostala brez službe, sem jim napisala še dopis, da sem prijavljena na zavodu in, da nimam nobenega prihodka več...in me je socialna delavka zavrnila, da tega ne more upoštevati, ker pač s septembrom nisem podaljšala vloge in da morajo oni sedaj to mojo vlogo obravnavat, kot da je prvič in da upoštevajo le stanje lanskega leta-torej, ko sem bila zaposlena...

Ali je to res ali bi bilo fajn, da se "pobunim"? Sej znesek se nam nebi dosti povečal, vendar se mi ne zdi logično, da se ne upošteva trenutnega stanja...
Ali, če se zaposlim, lahko naslednje leto uveljavljam, da sem bila letos na Zavodu?

Hvala za odgovore....

tinatona -> RE: Otroški dodatek (15.6.2008 11:33:43)

Ja tako na žalost je... To se ti bo naslednje leto poznalo.

LP

sandra85 -> RE: Otroški dodatek (15.6.2008 23:22:16)

ja tako je-boš pa zato drugo leto več dobila, ker si letos na zavodu

Stran: [1]