kaksen nedrcek? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Naja31 -> kaksen nedrcek? (22.2.2005 17:50:39)

Pozdravljene punce,

do PDP je se mesec in pol, mene pa zadnje dni vsi moji modrcki, ki sem jih do zdaj nosila, grozno zulijo.
Pred nosecnostjo sem nosila B75, potem sem presla na C80, zdaj me pa ti zulijo. Pa ne v kosarico, ampak pod prsmi. Ocitno sem se tudi tam nekoliko razsirila :)
Zdaj pa ne vem kaj naj kupim za vmesno odobje? Ali naj ze kar kupim nedrcke za dojenje? Samo katero stevilko? :zmeden: Ali naj kupim nekaj navadnih, samo se vecjih, ki jih bom nosila samo se do konca nosecnosti.
Kaj ve mislite?

Lp, Naja :nosecka:

:kuza:

Anonimen -> kaksen nedrcek? (22.2.2005 18:19:51)

Jaz sem si kupila kar takega za dojenje, pa mi je bil potem tudi prav. Pa ga še zdaj nosim, k je čist navaden. po mojem je brez veze kupit modrc, ki je čist naavaden, nosila ga boš pa dober mesec. Po porodu tako ali tako ne bo prišel v poštev, ker se ga ne da odpet, ko bi ga pa lahko nosila, ti bo pa prevelik.

Lunca1 -> kaksen nedrcek? (22.2.2005 18:51:11)

Jaz sem si pred porodom kupila modrček, ki ima 5 cm večji obseg in za eno večjo košarico. Na koncu pa sem kupila še enega takega kot sem imela prej mere:ups:. Vsi pravijo da so boljši tisti, ki odkrijejo celo dojko, ampak meni pa, kadar dojim v leže vse nekam postran leze:grrr:.

beba76 -> kaksen nedrcek? (22.2.2005 21:20:39)

Jaz nabavljam samo take za dojenje, ker se mi zdi brez veze denar stran metat, saj ko bom nehala dojit, bom itak spet na stari številki.:) Sem pa prišla iz 75A na 75C. Ošitno sem se smo v joške zredila:)-:)-:)-:)-:)-

tincci -> kaksen nedrcek? (10.3.2005 17:51:55)

Joj, jaz pa sem imela že pred nosečnostjo 80D.. zdaj sem v 5.tednu in mi nedrčki postajajo premajhni :ups:

Stran: [1]