Alina_alin -> RE: Desetke007 part 4 (15.7.2008 0:32:49)
|
Dober večer, oz. jutro punce! Mi smo se vrnili z Brača v naš preljubi domek, razturan - HB samo od zunaj. To neurje nam je odneslo trampolin, ki ga je malčica pred 1 m dobila za RD, del peskovnika, vrt je popolnoma uničen - moje bučke, paradižnik in vse ostalo je adijo, rože balkonske so fuč, vsepovsod je listje, blato, ki ga je nanesla voda. Okne so v pritličju popolnoma umazane - take pikice kot nastanejo od dežja so pocelem, s tem da niso prozorne, ampak rjave - blatne. Evo taka dobrodošlica. Aja v hiški pa se je zmešalo samo zvoncu, ki je po neurju kar zvonil in po našem prihodu še samo nekaj jamral in brnel., Pa ne bom samo jamrala - na Braču je bilo super, naši punci uživali - obe. Pa tudi midva seveda. Kar nisem mogla od računalnika, sem brala par strani za nazaj, ura pa že taaak pozna... Klaudija - mi imamo 8 zobkov - prosim popravi na seznamu. Jasna - pa Neli čist raztura. Jaz sem 2x pogledala filmček. Sem resnično brez besed. Pa taaak lepo jo je gledat, kak ona šiba in kar pobere stoje - v počepu daljinca... fenomenalna je, res. janja, vidim, da je vlakec "in". sem mojega ravno skrgala, da v našega da baterije not - imamo fisher pricovega od prvorojenke. gh:naša še vedno noče gh. Je pa sedaj začela glodat kruh -skorjico, otroški piškotek, poje polovičko marelice - v kosu, da ji držim celo in si ga trga in grize, enako breskev, slivo. Torej zmiksanega pri nas ni - jutri bom probala skuhat juhico mesno, ji je pred dopustom teknila - ene 50 ml. kar je super za njo. KOnec meseca imamo posvetovalnico in bom vpr P za nasvet, kako jo navadit na gh. Ker ona bi še kar zizo. zizo in še enkrat zizo. Mariborčanke, kdaj se dobite ? bi prišla tudi jaz sedaj, saj ne pakiram več...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Prvorojenci in drugorojenci: kolikokrat mene kriza, ko vidim, da se s Špelo ne morem ukvarjat več toliko oz. natančnje zelo malo tako, da sva sami. Ista pesem: ne morem, ker Tjaša joka, ker Tjašo hranim, .... Meni je bilo tako hudo, ko sem šla rodit - imela popadke ponoči, počakala do jutra, ko je Špelo peljal moj v varstvo in preden jo je odpeljal, sem jo hotela pocartat in stisnit k sebi (sem vedela, da jo bom zadnjič kot edinko) in se ni hotla , pa ko se je vedno. In ji ponovno rečem, da naj pride se pocartat - pa spet, kao da ne. MI je bilo tak hudo, da so se mi kar solze vlile - ki sem jih seveda spustila, ko so se za njo zaprla vrata, da ne bi videla. Pa ne vem - kot da bi ona tudi čutila, da je mene nekaj strah, ... strah iti rodit in občutka, da je nikoli več ne bom cartala kot edinke...Pred in po tistem me nikoli ni zavrnila s cartanjem. Eh, sem se zdaj razpisala, grem ajo bajo..
|
|
|
|