Alina_alin -> RE: Desetke007 part 4 (29.6.2008 23:34:46)
|
Zala07, ujej, vi pa kar zboleli, po prihodu domov? Upam, da se čim prej pozdravite. Ma, te viroze - bi jih naj bilo po aprilu konec, pa kar naprej slišim, da imajo otročki viroze še kar v juniju in še sedaj... Varstvo: kot sem ti že omenila - prvorojenka je še vedno v privat - podobna manjša skupina. Smo zelooo zadovoljni. Jeseni gre v vrtec. Slabosti: če zboli MORAŠ imeti neko rezervo. Sicer je naša v 3 letih glih 2-3 krat po 2 dni, ampak se zgodi, ne moreš kaj - in na to moraš biti pripravljena. Sicer je res, da ni nekih didaktičnih iger (ponavadi), ker tem gospem zmanjka časa - ampak po mojem mnenju do 3. leta (da preskočijo jasli) ne zamudijo nič in nato vse nadoknadijo. Se tudi jaz sprašujem, ali naj drugorojenko dam v jeseni v jasli (imamo zastonj) ali privat in vseeno plačujemo. Pri tebi gre za prvorojenko -torej te prednosti nimaš.. zato bi dala privat, pod pogojem, da imaš neko rezervo, da poflikaš varuško. Noa1, ja, tudi jaz bi vas rada že enkrat spet vidla. Ta teden smo doma samo do petka - ponoči iz pet-sob gremo spet na morje. Tak da, sem spet na knap s časom, pakiranje, nabava itd. Povrh vsega še jutri spet pride TV snemat k nam -enicycle. Tak da še moram malo jutri pospravit (kolko še mi danes ni uspelo) in porihtat. Teka ni na morju - več. Verjetno je zaposlena, ker ima jutri njena pikapoka - prvorojenka RD. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/torta.gif[/image] za Zaro! Sanwebdra, upam, da boste ok, da ni rotavirus ali kaj takega. Kolko se spomnim, sta našidve obe imeli zmerom po AB tekoče blato - pa ni bilo nič narobe. Se strinjam, opazuj kak bo ponoči, pa če bo sila, preloži. Za boljši občutek pokliči v ZD. Upam in želim, da boste lahko šli na morje po planu. Julija pa lepo češnje papa ko velka - in koščice ven, pa ne morem verjet... Slikice - ja, saj ne utegnem. SAmo še razpakiram, perem, pospravljam in spet pakiram... Bo po 15.juliju boljše (beri: smo doma).
|
|
|
|