drobižek -> RE: Desetke007 part 4 (6.9.2008 10:17:51)
|
Dober dan... Danes še pa vse spijo, ker so preveč žurale tukaj včeraj zvečer, ne? Včeraj je pa bil res en takšen dan ....meni se je pa carolans zaluštal zvečer, pa ga nismo imeli doma.... jasna - sam , da je že boljše z Nelči mleko - a res že večina daje navadno kravje mleko? Jaz še pa kar ne upam....a mešate z vodo? Pol pol ali kako? prehrana pri nas (mi tudi že včasih zmanjkuje idej): zajtrk (8.00) - mlečna kašica od milupe (različne vrste - straccitella, s kosmiči) malica (12.00) - skutka, jogurt, žemljica, presta, sadje... kosilo (14.00) - tisto, kar jemo mi; če je pa kaj takšnega, pa posebej skuham za Živo malica (17.00) - skutka, jogurt, žemljica, presta, sadje... večerja (20.00-21.00) - mlečna kašica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image]Razne čokoline, rižoline mešate z adaptiranim mlekom ali z navadnim že ? Pandica - luštna sobica! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...jaz sem tudi študirala pred kratkim kakšno posteljo kupit naslednjo. Mi imamo zdaj 120x60, pa še to smo komaj stlačili v spalnico. Sva midva mogla 180x200 zamenjat za 140x200. ja nič - nima smisla kupovati 140x70 za Živo, bo treba kar sobico Živi kupit (beri večje stanovanje), pa ne bo nobenega problema več... sanwebdra - super, da se je Julija že navadila na vrtec! Ponavadi je pa res tako, da so pomočnice veliko bolj materinske do otrok kot vzgojiteljice (večina mamic pove tako). grizenje - a vaši tudi tako grizejo? Če najde golo kožo, kar ugrizne... Pa da vam še jaz povem eno našo prigodo. Zadnjič nekaj delam v kuhinji in slišim ene čudne zvoke iz spalnice kot ropotanje cvetličnih lončkov. Grem pogledat...me je skoraj kap!!!!Živo najdem na okenski polici in veselo sedi in me gleda, v rokah pa drži cvet od orhideje...splezala je na postlo, iz postle na radiator in potem na okensko polico....res me je skoraj kap. Ko pa sem še pomislila kaj se bi lahko zgodilo, če bi padla na tla iz okenske police....si predstavljate? Od takrat zapiramo vrata spalnice....pa včasih sedi pred vrati in čaka, da ji odpremo, potem pa spet hop na postlo, radiator in okensko polico.....joj, joj.. mišk - si dobro? Lepo se mejte danes!
|
|
|
|